Юрій Вернидуб: Дуже добре розпочати збори з перемоги

Юрій Вернидуб: Дуже добре розпочати збори з перемоги}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував перемогу у першому контрольному матчі в 2024 році над польським «Пʼястом» - 2:0.

- Юрію Миколайовичу, чи задоволені ви підсумками гри?

- Багато зараз коментувати не хочеться, адже дійсно це тільки перший спаринг. Команда довго була у відпустці – місяць, після цього пройшло ще два тижні. Тому для першого разу непогано. Ми зіграли різними складами кожен тайм. Перший не дуже сподобався.

Так, було багато контролю мʼяча, але не було того, що ми хотіли бачити – атак. Тому зіграли трішки не в той футбол, як треба. А другому таймі новий склад діяв вже більш агресивно: одразу забили два голи, ще мали моменти. Вже потім команда догравала матч, і я це розумію.

Адже всі зіграли не повний поєдинок, тому після роботи на полі ще допрацювали біговою роботою. «Кривбас» наразі грає під навантаженнями, тому чекати якоїсь супергри – це не те, чого я зараз хочу. Ще треба трохи притертись, але в цілому результат непоганий. 2:0 – дуже добре розпочати з перемоги. Це командний характер.

- Вболівальники цікавляться у соцмережах щодо кадрової ситуації в команді. Переживають, де Стецьков, Дібанго, Бандейра.

- Вони з командою. Стецьков отримав мікротравму, тому не став ним ризикувати. Дібанго застудився, йому потрібно ще 3-4 дні. Бандейра відчув вранці дискомфорт в коліні, тому теж вирішили його поберегти.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru