Юрій Вернидуб: Гра "Кривбасу" в цілому сподобалась

Юрій Вернидуб: Гра "Кривбасу" в цілому сподобалась}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував контрольний матч проти полтавської «Ворскли» - 2:3.

- Сьогодні був контрольний матч, але вирували такі емоції, що дай Боже кожній грі в УПЛ…

- Перш за все, хочу сказати хороші слова на адресу «Ворскли». Так, вони не змогли пройти далі у кваліфікації Ліги Конференцій. Але були близькі до цього. Таке буває, вони повинні якнайскоріше це забути. Гадаю, якщо все у них вийде, то у наступному році вони знову будуть в єврокубках. Разом із «Кривбасом».

- «Кривбас» - новачок УПЛ, «Ворскла» - регулярний учасник єврокубків. Віктор Скрипник, наставник полтавців, сказав після матчу, що «Кривбас» ще наведе шороху в УПЛ.

- Давайте почнемо з того, що ми ще працюємо на зборах й дуже багато роботи треба виконати попереду. Щодо сьогоднішнього матчу, то він вдався як для нас, так і для суперника. Перший тайм був за нами: повністю переграли «Ворсклу», перемогли 2:0. Але трохи не нам не вистачає того запасу, який потрібен бути.

У нас команда зовсім нова, тому ми у підсумку програли. Але матч вийшов бойовий. Якби не цей пенальті в кінцівці, то все би закінчилось бойовою нічиєю. Але то футбол. Треба приймати цей удар та вміти його тримати, вставати з колін та йти далі. По-іншому ніяк, це я і сказав у роздягальні своїм хлопцям.

- Я побачив, що команда засмучена все ж…

- Будь-яка перемога – це радість, а поразка – смуток. У кожного футболіста так. Не бачу нічого страшного, треба зробити аналіз гри та йти далі. В цілому гра сподобалась. До початку сезону у нас три тижні. Зробимо усе, аби підготувати команду до чемпіонату ще краще.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru