Юрій Вернидуб: Хлопці довели, що їх можна називати "мужиками"

Юрій Вернидуб: Хлопці довели, що їх можна називати "мужиками"}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував виїзну перемогу над рівненським «Вересом» - 2:1 у 19 турі УПЛ на післяматчевій пресконференції.

- Емоції зашкалюють. Я дуже вдячний хлопцям. Мене часто запитують, коли «Кривбас» може буде назвати «мужиками», як було в «Зорі», коли я там працював. Думаю, з сьогоднішнього дня вони заслуговують на це імʼя. Мої футболісти довели, що є дійсно командою, єдиною Родиною «Кривбас». Навіть не дивлячись на те, що було вилучення. Коли ми залишились в меншості, зуміли гідно дограти, та ще й за рахунку 1:1 забили переможний гол.

Після цього команда вистояла, а це дорогого вартує. Дуже радий за хлопців. Тим паче, у нас були дуже великі проблеми зі складом: Дебелко, Вернидуб, Капіч, Сарнавський; Татарков, який пропускав через вилучення. Але я чомусь був спокійний, тому і сказав хлопцям, ви можете грати, бо все вмієте, тому не бачу проблем. Так, деякі хлопці пропускають гру, але це шанс для кожного з вас вийти та довести усьому тренерському штабу, що ви не гірші.

Також хочу побажати і «Вересу» перемог, але не у грі з «Кривбасом». У Рівному гарний стадіон, гарне поле, непогана команда, але таке буває. У мене особисто така «полоса» була на початку чемпіонату. У Юри Вірта вона зараз. Думаю, то все пройде, головне, працювати та не заважати йому як тренеру, та у нього все буде добре. Такі мої побажання. Тому що у вас дійсно гарний клуб й він хоче побудувати хорошу команду та у майбутньому досягати більш високих місць, виступати на євроарені. Чого я дуже бажаю команді «Верес».

- «Кривбас» зараз на шостій позиції. Чи думаєте про пʼяте єврокубкове місце?

- Про це зарано говорити. Наразі головна задача – зробити команду. Команду, яка дійсно буде грати, перемагати не тільки такі команди як ми, а і наших грандів. Поки що це у нас не виходить. Наприклад, грали із «Шахтарем». Але це життя. До літа подивимось, що буде далі.

Хоча, звісно, я би вас обманув, якби сказав, що не мрію, аби «Кривбас» був у топ-5 та був шанс зіграти в Європі. Хлопці, думаю, про це теж замислюються, але ми про це не заявляємо вголос. Ми усіх поважаємо, але нікого не боїмось. Головне, виходити на поле та доводити, що ти сильніший.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Рігʼ

Теги

Зроблено в Oranges Guru