Юрій Вернидуб: Хочу відзначити сьогодні всю команду

Юрій Вернидуб: Хочу відзначити сьогодні всю команду}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував домашню перемогу над «Дніпром-1» - 3:0 у 12 турі УПЛ.

- Непоганий матч у нашому виконанні, а також у виконанні «Дніпра-1». Так вийшло, що розпочали з запізненням. Це вплинуло десь на обидві команди. У першому таймі ми грали за вітром, діяли дуже непогано, забили два хороших голи. Проводили швидкі атаки, а у «Дніпра-1» практично не було моментів.

Дуже переживав за другий тайм, налаштовував хлопців, що треба дуже добре зіграти у захисті. Адже суперник має у своєму розпорядженні дуже швидких футболістів. Це Лєднєв, Філіппов, Гуцуляк. Є виконавці, які можуть віддати хорошу передачу. Це Піхальонок, Рубчинський, Бабенко. Але наші гравці з цим впорались, розпочали другий тайм також з позиції сили.

І почали проводити хороші контратаки. Одна з них завершилась третій забитим мʼячем. Потім, можна сказати, десь догравали. Хоча у «Дніпра-1» можна відзначити моменти, коли «Кривбас» відбився. Й пенальті нам не забили, але це футбол. Сьогодні перемогли ми, треба порадіти цьому, та швидше про це забувати, адже попереду не менш серйозні матчі: 6 листопада у Житомирі, на моїй Батьківщині, з «Поліссям», а 12 з «Динамо». Два важливих поєдинки.

- Задерака і Кожушко – лідери гонки бомбардирів УПЛ. Наскільки це важливо для команди – мати у колективі бомбардира?

- Це, перш за все, показник для них. Я постійно їх прошу не зупинятись та ще більше працювати на тренуваннях. І ось ці успіхи – результат їх наполегливої праці. Хлопці заслуговують на ці голи. Вони – два дуже важливих футболісти для нашої команди. Хочу виділити усю команду, увесь стартовий склад та 12 гравців, які знаходились на лавці запасних. Запасні також роблять усе, щоб темп гри не спадав.

Зараз все Слава Богу. І травмованих стало менше, тому я дуже задоволений. Відзначу також Дениса Кузика. Я йому сказав, якщо ти і далі будеш так прогресувати, то я ніколи не зможу тебе посадити на лаву запасних. Забив хороший гол, а потім ще і асистував Кожушку. Дай Бог, що він і далі так прогресував.

- На гру з «Поліссям» готуєте якісь зміни у складі?

- Про це казати ще рано. Сьогодні всі супер, а завтра, не дай Боже, хтось захворів. Наприклад, на матч проти «Металіста 1925» у нас на лавці запасних було всього шість польових футболістів. Тому це така річ, краще не дивитись так далеко. Є тренування, на яких гравці працюють на сто процентів. Може бути все: зіткнення, мікротравма.

Дай Бог, що нас все це оминало. Бажаю своїм підопічним та і всім гравцям УПЛ міцного здоровʼя, виходити та радувати вболівальників. А найголовніше, радувати наших шанувальників на фронті. Тільки вони нам дають змогу грати у футбол. Слава Україні! Слава ЗСУ!

- Велике навантаження на Кліщука. А інші воротарі коли будуть грати?

- У нас є Маханьков та Хома. Поки Кліщук – номер один, подивіться на його фігуру, мʼязи. Атлетичний здоровий хлопець.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru