Юрій Вернидуб, Кліщук, Стецьков, Микитишин - серед найкращих у 23 турі УПЛ!

Юрій Вернидуб, Кліщук, Стецьков, Микитишин - серед найкращих у 23 турі УПЛ!}

Українські спортивні Інтернет-ЗМІ підвели підсумки матчів 23 туру УПЛ, які відбулись минулими вихідними. Криворізький «Кривбас» вдома обіграв «Олександрію» - 2:1 і цілком заслужено представники нашого клубу - у символічних збірних туру.

Голкіпер Андрій Кліщук, захисник Тимур Стецьков і хавбек Артур Микитишин відзначені Інтернет-виданнями Sport Arena та UA-футбол й «отримали виклик» до символічних збірних, а головний тренер криворіжців Юрій Вернидуб визнаний журналістами UA-футбол найкращим наставником туру!

- Мабуть, спірне рішення, але ми готові аргументувати свій вибір. «Кривбас» підходив до майбутнього матчу не в кращому стані - колектив двічі поспіль програв, а якби втратив очки в суботу, то б прощався з єврокубковими мріями. Щобільше, сам поєдинок був вкрай складний для хлопців Вернидуба, проте команда, яка має багато кадрових проблем, вистояла і взяла три бали. І роль тренера у цьому далеко не остання, - про роботу Юрія Вернидуба UA-футбол.

- «Олександрія» входила в цей тур у затяжній безпрограшній серії, а під керівництвом Ротаня взагалі ніколи не зазнавала поразок. У гостей були нагоди забивати, проте воротар «Кривбасу» Кліщук виручив після кількох ударів Сігеєва, Третьякова, Скорка. Пропустив лише в кінцівці - врятувати в ході розіграної до вірного комбінації було важко. Втім, часу, щоб цей гол похитнув переможну перевагу господарів, у гостей вже не лишалося, - про гру Кліщука Sport Arena.

- Можна собі уявити мотивацію гравця, який вийшов проти екскоманди. Стецьков не лише самовіддано (хоча й не без помарок) відпрацював у захисті, він ще й відзначився попереду. Саме Тимур підключився на кутовий Татаркова, скориставшись блискучою скидкою ще одного екс-олександрійця – Задераки, та відкрив рахунок уже після перерви. А в кінцівці саме з чудового відбирання Стецькова почалася друга результативна (фактично переможна) комбінація криворіжців, - про гру Стецькова Sport Arena.

- Через кадрові проблеми Микитишин все частіше закриває позицію центрфорварда, однак у нашій команді ми використаємо ще юного футболіста на фланзі. Проти «Олександрії» Микитишин був головною дійовою особою своєї команди в атаці - він небезпечно бив у дальній кут на початку другого тайму, а також забив другий гол, який і став переможним, - про гру Микитишина UA-футбол

Нагадаємо, у цьому сезоні визнання спеціалістів вже отримували 12 представників криворізького клубу:

Юрій Вернидуб (15 тур - найкращий тренер; Sport Arena, UA-футбол; 20 тур - найкращий тренер; Sport Arena, UA-футбол), Ріфет Капіч (6 тур, Sport Arena; 13 тур - найкращий легіонер, Sport Arena; 18 тур, Sport Arena, UA-футбол; 18 тур - найкращий легіонер, Sport Arena; 20 тур, Sport Arena, UA-футбол), Володимир Якімець (6, 13 тури, UA-футбол), Роман Дебелко (9 тур, Sport Arena; 15 тур, UA-футбол), Богдан Сарнавський (9 тур, Sport Arena), Артур Микитишин (9 тур, Sport Arena; 16 тур - найкращий молодий гравець, Sport Arena), Дмитро Хомченовський (13 тур, UA-футбол), Микита Татарков (15 тур, UA-футбол) Іван Дібанго (15 тур, Sport Arena; 24 тур, Sport Arena), Віталій Вернидуб (16 тур, Sport Arena, UA-футбол), Максим Задерака (19 тур, Sport Arena, UA-футбол), Клім Приходько (19 тур, UA-футбол).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru