Юрій Вернидуб: "Кривбас" працює над підсиленням усіх ліній

Юрій Вернидуб: "Кривбас" працює над підсиленням усіх ліній}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб дав ексклюзивне інтервʼю клубному Ютуб-проєкту Kryvbas News.

- Юрій Миколайович, по-перше, підведіть підсумки сезону, що минув.

- На мій погляд, те, до чого ми з президентом прагнули, не виконали. Сьоме місце - це та позиція, якої ми дійсно заслуговуємо. Для дебютного сезону в УПЛ це непогане місце. Після першого кола були восьмими, і з тих пір жодного разу не були нижче. Навіть боролись за місце у єврокубках, але не змогли його завоювати. Оцінка – задовільно.

- Відпустка тривала два тижні. Як хлопці підтримували себе у формі цей час?

- По-перше, усі хлопці – професіонали. Усі розуміли, що попереду всього два тижні відпочинку, тому розпланували, як будуть підтримувати форму.

- Літо у футболі – перш за все, міжсезоння. Які б позиції ви хотіли підсилити перед новим сезоном?

- Всі позиції хотів би підсилити (посміхається). Але наразі не той час та не такої можливості для цього. Головне наразі, зберігти наш кістяк. Щодо трансферів, то працюємо над цим. Обовʼязово підсилимось, причому усі лінії.

- З оренди з «Карпат» повернувся Хобленко. Як оціните його шанси наразі у «Кривбасі»?

- Знаю, що Олексій провів у «Карпатах» не так багато матчів (сім), забив один гол. Стільки, скільки і у першому колі. У нього діючий контракт з «Кривбасом». Його завдання – тренуватись та віддаватись на полі за нашу команду, а там подивимось.

- Попереду - два збори. На чому будете робити акцент на тренуваннях зборів?

- Перший – втягуючий, буде багато бігової роботи, але й з мʼячем попрацюємо. Щодо другого на Закарпатті, то там вже буде більше акцент на швидкісно-силову роботу, награвання звʼязок. Зіграємо контрольні матчі. А там подивимось, яким складом розпочнемо чемпіонат.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru