Юрій Вернидуб: "Кривбас" зіграв матч у кольорах нашої свободи, вільної України

Юрій Вернидуб: "Кривбас" зіграв матч у кольорах нашої свободи, вільної України}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував домашню перемогу в 11 турі УПЛ над черкаським «ЛНЗ» - 3:1 на післяматчевій пресконференції.

- Дуже класна гра вийшла, інтенсивна. Хлопці грали з бажанням, причому обидві команди. Ця перемога дає нам змогу рухатись далі. Дуже радий за наших футболістів. Бажаю, щоб на кожну гру вони виходили з таким же бажанням, самовіддачею і дисципліною. Тоді все буде добре.

- Ндомбазі дуже добре увійшов у гру. Можливо, треба були випустити його раніше?

- Він тільки-но у нас зʼявився, тому йому ще потрібен час, все вийде. Має дуже непогані якості: швидкість, дриблінг, хороший удар. Він – цілеспрямований, добре працює на тренуваннях. Бажаю йому ставати все міцнішим і виходити вже у стартовому складі.

- Здається, що «Кривбас» почав додавати. Чи погоджуєтесь з цим? 

- Я вам так скажу: якщо взяти останні матчі, проти «Ворскли», «Динамо», «Олександрії»… Вони мені сподобались, навіть не дивлячись на результат. Тішить, що ми почали забивати, почали створювати ще більше гольових моментів. Хлопці мене почули і почали грати краще в захисті. Подивимось, як буде далі, попереду – цікаві матчі. «Полісся», «Рух», «Колос». Останні взагалі відібрали у «Полісся» очки, а по грі заслуговувати на перемогу навіть більше.

- Коли повернеться в офіційних матчах Дібанго?

- Розраховуємо на нього десь після матчів збірних, можливо.

- Прокоментуйте крос Драмбаєва, коли він забив гол на останніх хвилинах.

 - В моєму житті, як футболіста, так і тренера, я вперше бачу такий гол. Можливо, в хокеї хіба що таке може бути. Але в цілому не дуже здивований, адже знаю, що у Олександра дуже велика швидкість. Щоб ви розуміли, 30 метрів він пробігає за 3,73 секунди. Центральних захисників з такою швидкістю дуже мало. Не ображаючи, Михайла Мудрика, але він точно йому не поступиться у швидкості. Радий за Драмбаєва, чекаю його подальшого прогресу.

- Юрій Миколайович, як вам новий комплект форми «Кривбасу»: патріотичний червоно-чорний?

- Форма класна, наша бандерівська. Радий, що ми вперше зіграли у червоно-чорних кольорах. Це кольори нашої свободи, вільної України. Всій команді дуже сподобалась.

- Попереду – кубкова гра проти «Полісся». Як будете розставляти пріорітети? 

- Кубок – це також трофей. Який тренер чи футболіст відмовиться від трофеїв? Чим більше ти завоюєш трофеїв, тим краще імʼя у тебе буде на все життя. Подивимось, як воно станеться. Але Кубок складається з однієї гри, всі це розуміють. Ми налаштовуємось на найкращий результат. Найголовніше зараз – відновити хлопців.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru