Юрій Вернидуб: Ми контролювали гру протягом 90 хвилин

Юрій Вернидуб: Ми контролювали гру протягом 90 хвилин}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував домашню перемогу у 26 турі УПЛ над львівським «Рухом» - 1:0 на післяматчевій пресконференції.

- Було би прикро, якщо втратили сьогодні очки. Не хочу ні в якій мірі образити «Рух», бо у них дуже непогана молода команда, яка грає своїми вихованцями. У складі також багато непоганих іноземних гравців. Суперник дуже мені сподобався, команда у них бойова. Розумію, що тренеру «Руху» дуже важко, але дуже б хотів, аби вони залишились в УПЛ. Вони цього дійсно заслуговують. У них хороша інфраструктура, база та команда.

Щодо «Кривбасу», то гра нам давалась. Ми практично всю гру контролювали, за виключенням певних моментів. Але тільки ми винні у цих проблемах, бо губили мʼяча. Знали, що «Рух» непогано вибігає у контратаки. Так і сталось в принципі. Добре, що не пропустили жоден їх контрвипад. У нас же моменти були, але підвела реалізація.

Дякую хлопцям, що не зупинились після першого тайму, та на другий тайм зуміли налаштувались й здобули важку важливу перемогу. Тим паче у нас є проблеми зі складом. Багато хто з гравців зараз випали через травми. Ще й Бескоровайний отримав четверту жовту картку в сезоні та пропустить гру у Полтаві. Дуже важко у таких умовах підсилити гру. Сподіваюсь, за допомогою наших хлопців, які менше грають, ми все-таки будемо і надалі добиватись результату у цьому сезоні.

- Сьогодні ви як тренер дійшли до позначки у 100 перемог в УПЛ. Як це прокоментуєте?

- Я дуже радий. Дякую вам за ці слова та цю інформацію. Але головне, аби «Кривбас» зайняв якомога вище місце у таблиці. Ми з президентом Костянтином Федоровичем хочемо збудувати тут сильну команду і будемо до цього йти. Так, дуже важко, але будемо працювати.

- У другому таймі ви випустили Сосу і малюнок гри змінився…

- Соса – дуже непогане придбання. Він може зіграти як зліва, так справа, так і в центрі. Він – майстерний футболіст. Недарма Даніеля викликають у збірну Нігеру, хоча він має і друге громадянство – Гани. Добре, що він нарешті до нас доїхав та підсилить наш склад.

- Сьогодні «Кривбас» присвячував гру усім військовим України. Що ви від себе хочете побажати нашим захисникам?

- Тільки перемоги України та міцного здоровʼя. Аби усі повернулись якнайскоріше додому живими. Сьогодні також відзначають День матері. Моєї мами зі мною давно немає. Подзвоніть своїм мамам, адже мама – це та людина, завдяки якій ми з вами тут знаходимось. Усім мамам тільки найкращі побажання. Для мене це – найрідніша людина. Моя мама на небі, але, думаю, вона мене чує. Вона мене любила та виховала таким, який я є.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru