Юрій Вернидуб: Ми мали більше моментів і грали з позиції сили

Юрій Вернидуб: Ми мали більше моментів і грали з позиції сили}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував виїзну перемогу над рівненським «Вересом» - 2:0 у 22 турі УПЛ на післяматчевій пресконференції.

- Бажаю «Вересу» втриматись в УПЛ. Дуже їм цього бажаю. Розумів, що буде дуже непроста гра. Тим паче, перед цим вони тут зіграли внічию з «Динамо» - 1:1. Тому ми налаштовувались та готувались до «Вересу» серйозно. В цілому по грі: непоганий футбол. Що не сподобалось: момент суперника на перших хвилинах. Наші хлопці щось розгубились.

Добре, що той момент вони не реалізували. Після цього ми тримали гру під контролем, вважаю. Ми мали більше моментів і грали з позиції сили. Дуже важко проходити насичений захист. Але після того епізоду, коли нападник «Вересу» сам все зробив: розвернувся та вдарив Стецькова в обличчя – чиста червона картка, це десь допомогло. На початку другого тайму ми забили перший гол. Так, супернику в меншості було важко.

У них і моментів практично не було. Потім ми забили ще один гол в кінці. Дякую своїм хлопцям, дякую всім вболівальникам ФК «Кривбас», всім, хто нас підтримує. Ми рухаємось далі. Попереду непроста домашня гра проти «Ворскли», потім два виїзди – «Чорноморець», «Рух». Треба готуватись, якщо ми хочемо досягти чогось серйозного. Тому що далі буде ще важче. Там і «Дніпро-1», і «Полісся», і «Динамо».

«Вересу» ще раз бажаю залишитись в УПЛ. Ваш президент створює усі умови, щоб клуб розвивався: поля, стадіон. Хочеться, щоб таких клубів було побільше. Таких, які мають свою інфраструктуру. Успіхів вам.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru