Юрій Вернидуб: Молодці, що пропустивши, швидко відреагували

Юрій Вернидуб: Молодці, що пропустивши, швидко відреагували}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував виїзну перемогу над полтавською «Ворсклою» - 4:1 у 8 турі УПЛ.

- Розуміли, до якого суперника їдемо в гості. Полтава завжди бореться за найвищі місця, і підтвердження в тому, що вони цьогоріч виступали у Лізі Конференцій. Ми знали, що буде нелегко, і їх останні матчі говорять про це. «Ворскла» виграла три матчі поспіль, щоправда, потім поступилась «Динамо». Дивився їх останні матчі, і суперник сподобався.

Дуже вдячний своїм хлопцям. Але у перші 15-20 хвилин не розумів, що відбувається. Команда дуже багато помилялась. Але потім, коли вже пропустили, дуже швидко на це відреагували. Зрівняли рахунок, вийшли вперед. В цілому у першому таймі володіли ініціативою. Рахунок по грі, хоча ми могли забити ще більше.

Хочу сказати слова підтримки на адресу «Ворскли», у них ще все попереду. У вас все буде добре, треба готуватись від гри до гри та рухатись далі.

- Спеціалісти відзначають прогрес «Кривбас». Але є сумніви, чи вистачить команду на усю дистанцію чемпіонату. Задерака та Кожушко готові стати новими лідерами команди?

- Я скажу по-іншому: де б я не працював ніколи не дивився на те, чи є у мене лідери. Завжди хочу, щоб була команда. Коли в команді зʼявляються лідери, починаються певні проблеми. Радує те, що наразі ми добиваємось результату як команда. Набираємо очки, а в кінці сезону вже побачимо, де будемо. Зараз все Слава Богу, готуємось далі.

Попереду багато непростих матчів, щільний графік. Тільки повертаємось, і одразу за два дні їдемо до Одеси на Кубок України. Потім важка гра проти «Руху» в УПЛ, а там вже подивимось, десь переведемо дух та відпочинемо.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru