Юрій Вернидуб - найкращий тренер України-2023 за версією Українського футболу!

Юрій Вернидуб - найкращий тренер України-2023 за версією Українського футболу!}

Авторитетне Інтернет-видання Український футбол (ukrfootball.ua) організував традиційне щорічне опитування щодо визначення найкращого футбольного тренера України у 2023 році. Серед номінантів справедливо знайшлось місце наставнику криворізького «Кривбасу» Юрія Вернидубу.

Приємно відзначити, що саме Юрій Миколайович здобув перемогу в опитуванні. Причому дуже впевнену. Вернидуб у боротьбі за перемогу обійшов таких сильних спеціалістів, як Сергій Ребров, Юрій, Максимов, Роман Григорчук, Юрій Калитвинцев, Віталій Пономарьов, Олександр Петраков, Руслан Ротань, Віктор Скрипник, Мирон Маркевич, Олександр Шовковський та інших не менш відомих в Україні та за її межами тренерів.

Український футбол опитав 171 респондента: ексфутболістів, тренерів, функціонерів, керівників футбольних клубів, журналістів, блогерів. ФК «Кривбас» у голосуванні був представлений президентом Костянтинином Караманцем, віцепрезидентом Артемом Гагаріним, генеральним директором Володимиром Колосом, головним тренером Юрієм Вернидубом та головним редактором офіційного сайту Ігорем Дробним. За кого в опитуванні віддали свої голоси червоно-білі дивіться нижче.

Костянтин Караманіц: 1. Юрій Вернидуб. 2. Роман Григорчук. 3. Віталій Пономарьов.

Артем Гагарін: 1. Юрій Вернидуб. 2. Роман Григорчук. 3. Даріо Срна.

Володимир Баєнко: 1. Юрій Вернидуб. 2. Юрій Калитвинцев. 3. Юрій Максимов.

Юрій Вернидуб: 1. Роман Григорчук. 2. Юрій Калитвинцев. 3. Віталій Пономарьов.

Ігор Дробний: 1. Юрій Вернидуб. 2. Віктор Скрипник. 3. Сергій Ребров.

Нагадаємо, раніше Юрій Вернидуб був визнаний найкращим тренером 2023 року за версією Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу. Вітаємо Юрія Миколайович з черговим визнанням!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru