Юрій Вернидуб: Нам не вистачає останньої передачі в лінії атаки

Юрій Вернидуб: Нам не вистачає останньої передачі в лінії атаки}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб на післяматчевій пресконференції прокоментував виїзний матч з полтавською «Ворсклою» – 0:1 у 27 турі УПЛ.

- Вітаю «Ворсклу» з перемогою. Степанюк забив шикарний гол. Які тут можуть бути питання? Помітно, що нам не вистачає в лінії атаки останньої передачі від виконавців. Тому так і склалося. На жаль, я не розумію деякі моменти в грі: коли людина судить – а потім починає щось видумувати, «вимишляти»… Не знаю, які слова тут можна підібрати.

Будь-яке торкання до гравців «Ворскли» – одразу крик, падіння, свисток. Крик, падіння, свисток – і так по колу. З боку нашої команди я цього не побачив. Може, я сліпий? Ми не повинні були сьогодні програвати. Але це футбол. Це спорт. Це – життя.

Я вдячний всім, хто прийшов переглянути цей матч. Розумію, що більше підтримували «Ворсклу», адже вона грала вдома. Вітаю полтавчан і найкращі побажання клубу «Ворскла». Продовжуйте рухатися далі. Миру і Перемоги!

- Юрію Миколайовичу, за три тури до кінця чемпіонату, коли турнірні завдання вже де-факто вирішені і гравці вже подумки «на валізах», як вам вдається зацікавлювати і стимулювати футболістів, щоби вони виходили на поле і віддавались повністю?

- Мої хлопці заведені і рвуться в бій. Так, у нас є певні кадрові труднощі, тому є місце ротації. Нічого ти з цим не зробиш. Подивіться на друге коло: тільки перші тури ми зіграли більш-менш у тому складі, який готували взимку на зборах. А потім – травми, травми, травми. Доводилося вирішувати і це.

Але я задоволений тим, що хлопці дуже швидко розуміють завдання нашого тренерського штабу і виконують ту роботу, яку ми вимагаємо. Думаю, що все буде добре – але глибиною складу ми дійсно похизуватися не можемо. От якби була «глибшою» конкуренція… Але поки цього немає. Коли це з’явиться – думаю, і результати будуть зовсім іншими. Як і місце, яке ми займатимемо.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru