Юрій Вернидуб: Особливо прикро, що поступились у грі, яка давалась

Юрій Вернидуб: Особливо прикро, що поступились у грі, яка давалась}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував домашній матч проти київського «Динамо» - 0:1 у 25 турі УПЛ на пресконференції.

- Чого не вистачило для позитивного результату? Забитого голу. В цілому непогана гра проти «Динамо». У першому таймі мали моменти, які не реалізували. На другий тайм вийшли якісь розгублені, пропустили швидкий гол зі стандарту. Другим темпом пішла подача з флангу і удар. Після цього хлопці повернулись у гру, але свій гол так і не забили. Але це футбол, треба це прийняти.

Дуже образливо для мене та для команди, що у грі, яка давалась, поступились. Що ж, нічого страшного. Для нас це досвід, що ми теж можемо на рівних грати проти команд, які борються за найвищі місця.

- Наскільки серйозна травма у Микитишина та оцініть дебют Соси.

- Артур потягнув задній мʼяз. Наскільки це серйозно – важко зараз сказати. Стосовно Соси, то він тільки приїхав. Ми на нього дуже розраховуємо, повинен нас підсилити. Підписали його ще у березні, а доїхав він тільки зараз. Але наразі це реалії нашого життя. Віримо в те, що він дуже швидко адаптується у «Кривбасі». Він – непоганий фланговий нападник з хорошою технікою.

- Кого сьогодні «Кривбасу» не вистачало на полі? Можливо, Віталія Вернидуба?

- Не вистачило фарту. У будь-якій грі потрібен фарт. Пішли на перерву за рахунку 0:0, хоча повинні були вигравати 1:0. Вийшли на другий і одразу пропустили – 0:1. Всі, хто сьогодні був на на полі, усі на своїх місцях. Є хлопці, які травмовані, й їх дійсно не вистачає. Але футболісти, які зараз грають, вони дійсно демонструють непоганий цікавий футбол.

- Чи здивували вас тактичні кроки Шовковського як тренера?

- Ми готувались до них, вони до нас. «Динамо» зіграло так, як ми і очікували. Думаю, вони не були здивовані нашою грою, так як і ми їх грою. У них є свій стиль, свій малюнок, свій почерк. Вітаю Шовковського з перемогою, це його третя звитяга, поки Луческу відновлюється після операції.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru