Юрій Вернидуб: Перемога - подарунок для нашого президента на день народження

Юрій Вернидуб: Перемога - подарунок для нашого президента на день народження}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував виїзну перемогу над черкаським «ЛНЗ» - 3:0 у 18 турі УПЛ на пресконференції.

- Це перший тур після зимової паузи. Рахую, що ми непогано підготувались на зборах, і гра сьогодні це показала. «Кривбас» володів ініціативою вже з перших хвилин: більше тримали мʼяча, грали у комбінаційний футбол. Спочатку десь не вистачало останнього пасу, завершення. Згадати хоча б момент, коли головою пробивав Прінс. Потім був пенальті. Вважаю, він 100-відсотковий, адже ми бачили цей епізод на повторі.

Вийшли на другий тайм. Темп гри не зменшували та забили ще: Аду відзначився. Потім ще й третій. Кузик вже забивав подібним чином. Неймовірна траєкторія. Хочеться, щоб цей гол у 18 турі став найкращим. Задоволені грою та результатом, рухаємось далі. Тим паче, наступний матч – проти «Шахтаря».

- До якої гри проти «ЛНЗ» ви готували свою команду?

- Знаю, що усі команди Дулуба непоступливі та грають у непоганий агресивний футбол. Ми слідкували за суперником, знали, що «ЛНЗ» підписав багато новачків. Вони змінились, як і ми. Зізнаюсь, ми повністю спрогнозували склад «ЛНЗ». Той, який сьогодні вийшов. Адже дивились останній їх спаринг проти «Динамо» Батумі.

- Більше року тому, після повернення з-за кордону до України, ви говорили, що в українському футболі нічого не змінилось. Зараз ваша думка вже інша?

- Судячи з того, скільки змін зараз відбувається у нашому футболі… Це прихід на посаду президента УАФ Андрія Шевченка та зміни інших керівників УАФ, то, сподіваюсь, це все тільки на краще. Також мене дуже порадувало те, що головою Комітету арбітрів призначили Катерину Монзуль. Пишаюсь її роботою. Так, у неї теж були помилки, але те, як вона працювала арбітром, вселяє оптимізм. Чекаю від неї змін на краще в українському суддівстві.

- Сьогодні на матчі був присутній президент УАФ Андрій Шевченко. Це вас якось додатково мотивувало?

- Ні, мене мотивувало інше. Сьогодні день народження президента ФК «Кривбас» Костянтина Караманіца. Я не казав про це хлопцям і сам йому не дзвонив до гри. А вже після матчу потиснув йому руку та привітали Костянтина Федоровича усією командою. Сподіваюсь, він залишився задоволений таким подарунком. Ось це був стимул сьогодні для мене та для команди (посміхається).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru