Юрій Вернидуб: Після перерви мали тотальну перевагу над суперником

Юрій Вернидуб: Після перерви мали тотальну перевагу над суперником}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над луганською «Зорею» - 3:1 у 2 турі УПЛ на пресконференції.

- По-перше, погодні умови не дуже підходять для футболу. Адже дуже спекотно було, як одній, так і іншій команді. Те, що я побачив на футбольному полі, то мої хлопці непогано виглядали. Одразу видно, що добре підготовлені фізично. Знову пропустили «швидкий» гол, на 4 хвилині, як і в Олександрії. Але добре на це відреагували: не опустили голови вниз, а йшли вперед.

Шукали моменти біля воріт «Зорі», і можливості були. На щастя, свій шанс використали в кінцівці першого тайму, коли також заробили пенальті, який чітко реалізував Максим Луньов. Ну а по перерві повна перевага була на боці «Кривбасу»: забили двічі, а могли відзначитись ще більше, моментів вистачало, ще й пенальті не реалізували, але то вже таке.

Адже пенальті – це лотерея. Ми усі підтримали Дмитра Хомченовського, нашого капітана. Усе буває, це пенальті. Також підтримали Бізіману, який «заробив» перший 11-метровий у наші ворота. В цілому ми все зробили сьогодні для того, аби відсвяткувати першу перемогу в чемпіонаті.

Вважаю, сьогоднішня гра – найкраща за той час, як я є головним тренером ФК «Кривбас». За усіма показниками: малюнок гри, мислення.

- Чому перший тайм не дуже вдався «Кривбасу»?

- Перші хвилин 10-15 ми якось розгубились… До того ж спека далась взнаки. Але потім зібрались і десь з 20 хвилини почали непогано атакувати, включати «високий» пресинг. Не давали змогу «Зорі» спокійно працювати з мʼячем, адже знали, що там є хороші виконавці. А у другому таймі гра повністю змінилась, ми мали тотальну перевагу в плані гри, контролю мʼяча. Це доводить, що ми непогано попрацювали на зборах і фізично команда наразі готова.

- Як фізично наразі себе почуває Вакулко?

- Ну, бачите, вийшов, допоміг. Він тільки нещодавно приїхав, а цього понеділка ми його заявили. Йому потрібен час. Але я дуже добре знаю можливості цього гравця. Свого часу він себе добре проявив у «Дніпрі». Грав за «Партизан», «Ригу», має єврокубковий досвід. Дуже розраховую, як на Вакулко, так і на Бізіману та Іліча, які грали сьогодні. Задоволений підсиленням, але ще б одного нападника нам.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru