Юрій Вернидуб: Поступились тільки тим, що не забили

Юрій Вернидуб: Поступились тільки тим, що не забили}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував матч 8 туру VBET Ліги проти «Олександрії» на прес-конференції.

- Це сьома моя післяматчева прес-конференція у цьому сезоні. Й, знаєте, я вже сюди ходити не хочу. Нема бажання приходити та коментувати матч. Про що говорити… Якщо команда не може забити, не може виграти. Важко. Не можу це зрозуміти. У мене вже таке відчуття, що тут два варіанти, чому так. Певно, тут перший варіант – поганий тренер.

Час щось змінювати у цьому житті. Всю команду не зміниш, може треба змінити тренера. От така пропозиція… Можливо, не заслуговую. Мені легше було їздити на фронт й там допомагати. А тут… Тут поки важко. Поки не можу зрозуміти, з чим це повʼязано. Щодо гри скажу, що ми нічим не поступались. Поступились тільки тим, що не забили.

В першому таймі у суперника було два моменти – один вони забили. А от ми начебто володіли ініціативою, атакували, але не забили. У другому таймі знову привезли собі гол. Вибий ти мʼяча в аут, а гравець вибиває на кут поля. Йде подача: де знаходяться два центральні захисники - незрозуміло. «Найвищий» гравець суперника Третьяков забиває мʼяча головою. Що тут розповідати…

Прикро, але треба рухатись далі, життя продовжується. Треба усе обговорити із президентом, керівництвом клубу. У моїй практиці це вперше така ситуація, що не можу достукатись до гравців та дати необхідний результат. Тим паче, вже 7 турів пройшло. У такому випадку тренер повинен брати усю провину на себе. Відповідальний за результат я, як головний тренер.

- Наскільки серйозне пошкодження у Хобленка?

- Поки не знаю. Схожа травма з тою, що була на зборах у Макса Задераки. Хобленко невдало впав на руку. Будемо сподіватись, що все буде гаразд. Вивих точно є, дай Боже, щоб не було перелому. Можу тільки побажати йому якнайшвидшого одужання.

- Устименко вийшов на заміну замість Хобленка. Він не зміг у повній мірі замінити Олексія?

- Я не звик обговорювати дії своїх футболістів тут серед журналістів. Ми зберемось у командному колі й розберемо, хто був більш корисний, хто менш. Він вийшов та виконував свою роботу. Відзначу, що увійти у гру теж важко, тим паче в кінцівці першого тайму. Вважаю, йому це вдалось. Він – молодий гравець, у нього все ще попереду.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru