Юрій Вернидуб: Радий за команду, ми на вірному шляху

Юрій Вернидуб: Радий за команду, ми на вірному шляху}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував виїзну перемогу над ковалівським «Колосом» - 3:0 на післяматчевій пресконференції.

- Гра мені дуже сподобалась. Були дві непогані команди на футбольному полі – «Кривбас» і «Колос». Але та зарядженість та бажання, які мої хлопці сьогодні запропонували супернику, мені сподобались. Я радий за команду, ми на вірному шляху. Вітаю із заслуженою перемогою фанатів, вболівальників нашого клубу, й ФК «Кривбас». Забили три мʼячі, виграли 3:0, але й ще мали багато інших моментів.

Але все рівно «Колос» - непогана команда. Десь нам більше пощастило, тому ми перемогли. Головне, не спіймати «зіроньку», а працювати далі у тому ж дусі, як працювали далі. І навіть більше.

- Здалося, що «Кривбас», ведучи у рахунку 2:0, почав «закриватися» та грати на втримання результату…

- Можливо, ви так побачили. Я ж бачив трохи по-іншому. Як тільки ми забили перший мʼяч сказав команді, щоб вона не грала на втримання та не «сідала» в оборону. Потрібно грати далі, часу багато. 1:0 – не той рахунок, який дає велику перевагу. Могло ще все змінитись на полі. Але ми все рівно йшли в атаку, будували свій футбол, який напрацьовуємо на тренуваннях.

«Колос» грав у свій футбол. Як я побачив, він тільки у цьому році перебудувався, грає за іншою тактичною схемою. Ми ж граємо практично однією схемою: можемо грати тільки з одним чи двома опорниками. В цьому тільки можуть бути зміни. А так, хлопці знають, що я люблю насичувати атаку. Ми зіграли 6 турів, забили 11 мʼячів – це непоганий показник. Ми не тільки тримаємо захист, а і йдемо в атаку. Те ж саме було, якщо ви помітили, з «Шахтарем».  Поступаючись 0:2 чи 1:3 ми все рівно бігли вперед та досягли того, чого хотіли.

- Чи є щось, чим ви сьогодні незадоволені? 

- Завжди знайдуться такі моменти, які не задовольняють будь-якого тренера. Але я ніколи не роблю якихось глобальних висновків після гри. Потім ми спокійно сядемо з тренерами та все проаналізуємо: точно знаю, що там будуть і помилки. Але точно не зараз про це говорити. Сьогодні ми виграли, набрали 11 очок та піднялись ще вище.

Спочатку треба порадіти перемозі. Зараз у чемпіонаті буде пауза, будемо вболівати за нашу збірну України. Бажаю жовто-блакитним гарної гри та тільки перемог у матчах проти Італії та Англії. Кожен українець чекає цих матчів та буде вболівати за збірну України.

 Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru