Юрій Вернидуб: Сьогодні виглядали не так, як завжди в рідних стінах

Юрій Вернидуб: Сьогодні виглядали не так, як завжди в рідних стінах}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував домашній матч проти львівського «Руху» - 1:3 на пресконференції.

- Це футбол. Десь ми сьогодні не так виглядали, як завжди виглядаємо вдома. Десь ми поступились у швидкості, боротьбі, підборах. Це було видно. На жаль, кажу як є. У перші 20-25 хвилин вони краще виглядали. Але потім ми більш-менш отямились, почали проводити свої атаки, заробили 11-метровий, який реалізували.

Пішли на перерву з перевагою в рахунку – 1:0. А на початку другого тайму забивай ми свої моменти, все могло скластись по-іншому. Десь неточно віддали; там Ххомченовський вирішив не бити, а віддавати пас… Потім непоганий момент був у Дібанго, якби віддав краще Задераці… Але не забили. Ми своє не забили.

А вони розіграли кутовий, потім пішла подача, підбір – Руніч непогано зловив мʼяча на ногу. Другий гол не хочеться і коментувати. На мою думку, пенальті там і близько не було. Я просто не розумію, як можна поставити такий пенальті. Бескоровайний був першим на мʼячі і просто його вибивав. Клімчук падає – арбітр ставить пенальті. Якщо є VAR на матчі, то цей арбітр на VAR повинен підказати, що треба перевірити.

Але вони його навіть не стали перевіряти. Ну, значить так треба було. Не хочеться більше на цю тему говорити. Важко. Вітаю «Рух» з перемогою. Ми сьогодні могли очолити таблицю, але не вдалось. Нічого страшного, уся боротьба попереду. Тепер будемо готуватись до «Чорноморця», також непроста гра очікується. Сьогодні не наш день, можна так сказати.

- Здалось, що «Кривбасу» сьогодні не вистачило «фізики». Чи так це?

- Ми програли. Програли у боротьбі, підборах, фізичному плані. Щоб ви розуміли, ми грали з «Чорноморцем» на Кубок. У суперника тільки три футболісти грали у тому матчі в порівнянні з поєдинком проти «Олександрії» в чемпіонаті. А ми грали практично основним складом. Але це не проблема. Вважаю, у наших хлопців було вдосталь часу, аби відновитись. Можливо, десь тиснув результат.

Адже розуміли, що «Шахтар» свій матч зіграв, й ми могли піти ще вище. Десь не повірили. Я їм казав, головне, вийти та зіграти з гарячим серцем та холодною головою. Десь це не вийшло, на жаль.

- Жан По вийшов в кінцівці та підсилив гру. Можливо, треба було його раніше випускати?

- Скажу так, залишалось десять хвилин до кінця гри, тому заміну і зробили. Він вийшов свіженький, інші ж вже «наїлись». Жан – дуже талановитий футболіст, технічний, швидкий. Але йому ще потрібен час, аби набрати фізичну форму. Повірте, якби ми його випустили одразу після перерви, сил би не вистачило на усі 45 хвилин про такій динамічній, інтенсивній грі.

- Як себе почуває Даніель Соса?

- Думаю, Соса нам зможе допомогти десь не раніше початку листопада.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru