Юрій Вернидуб: Таке враження, що "Кривбас" комусь перейшов дорогу

Юрій Вернидуб: Таке враження, що "Кривбас" комусь перейшов дорогу}

 

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб поділився враженнями від виїзної гри з «Минаєм» - 0:1 у 21 турі УПЛ на післяматчевій пресконференції.

- Юрію Миколайовичу, дуже емоційний матч, тому розпочнемо з коментарю по матчу…

- Я не буду коментувати нічого, тому що, дійсно, емоційний матч. Те що, «Минай» забив класний гол – питань немає. Але те, що далі після цього продовжувалося, особливо другий тайм, навіть не хочу коментувати. Бо це не футбол, це вже щось таке... Зараз знову скажуть «Вернидуб спекулює війною». Я нічого не спекулюю.

Просто, одні люди захищають країну, життя кладуть, а інші просто – відпочивають. І ви знаєте, на чию адресу я це говорю. Це наше життя, Бог є і він розсудить. Не хочеться нічого коментувати, особливо той момент з пенальті. Якщо вже це не пенальті, то я не знаю який повинен бути пенальті та що таке пенальті. Коли людина розбігається, двома руками врізається в спину гравця, зносить його, а він говорить «грати»…

Ви мене вибачте, в мене навіть немає бажання щось коментувати. Нехай ці три очки пішли в скарбничку «Минаю». Будемо рухатися далі, ще 9 турів, будемо грати далі. Але просто від гри до гри – то вилучення, то пенальті в наші ворота, то ще щось… Таке враження, що «Кривбас» комусь перейшов дорогу. Я не знаю, кому і що, але нас дуже не люблять і не хочуть, щоб ми якомога вище підіймалися. Ну нічого, ми цей шлях пройдемо.

- Психологічне відновлення важче ніж фізичне, напевно, після таких матчів?

- Це потрібно брати відро валідолу та відро валер’янки і ставити біля себе. Дивишся на це… Чи то вони не вміють судити, чи то якісь інші моменти. Але не можуть всі не вміти судити. Ми граємо у Львові проти ФК «Львів» – нас хотіли затоптати, але ми витримали, 2:2 зіграли. Ми граємо з «Вересом», нас просто втоптують – ми витримали.

Це ж не може так від гри до гри тривати. Десь є емоції, десь є психологічний стан хлопців, вони також люди. Але коли тебе з гри до гри б’ють, б’ють, б’ють – це нікуди не годиться, це дуже тяжко. Нічого, відновимося, час є, наступна гра вдома – будемо готуватися до «Чорноморця».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru