Юрій Вернидуб: Треба скоріше забувати цю поразку та рухатись далі

Юрій Вернидуб: Треба скоріше забувати цю поразку та рухатись далі}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував виїзний матч проти донецького «Шахтаря» - 2:5 у 19 турі УПЛ на пресконференції.

- Гра була до 57 хвилини. Зрозуміло, що після вилучення нам вже було важко, і на полі домінував «Шахтар», тому і рахунок 5:2.

- Юрій Миколайович, чи бачили ви момент з вилученням? Чи дійсно фол Іліча тягнув на червону картку?

- Чесно кажучи, не бачив. І ще не дивився цей момент. Як вже сказав раніше на флеш-інтервʼю, якщо там дійсно Іліч наступив на ногу супернику з ціллю його травмувати, то, так, це червона картка. Якщо арбітр передивився VAR і прийняв таке рішення, то, певно, там була груба гра. Але я хочу сказати, що вчора бачив гру «Колоса» з «Рухом»: у Богданова вже було попередження, коли він грубо сфолив, й там навіть жовтої, наприклад, не дали.

Вважаю, що у матчах, коли зустрічаються команди, які бʼються за високі місця, то повинен бути дух гри. Арбітр повинен памʼятати про це, перш ніж приймати такі доленосні рішення. Якщо ж він помилився, то це дуже прикро. На мій погляд, Іліч фолив не навмисно. Але про це говорити вже нема сенсу.

- Ви кажете, що гра була до вилучення. В чому проблема «Кривбасу», коли він пропускав другий гол?

- Це буде урок для нашої команди. Коли ти порушуєш правила, не треба гаяти час на вибачення. Наші ж гравці почали вибачатись, жаліти суперника. А «Шахтар» виявився хитрішим: взяв та й швидко розіграв цей стандарт. Будемо вчитись на цих помилках.

- Сьогодні «Кривбас» вперше за довгий час поступився першою сходинкою. Чи може ця поразка якось вплинути на команду, її цілі?

- У нас бойовий дух. Все попереду. У «Шахтаря» теж є пропущені матчі, хай вони ще наберуть свої очки, як і «Динамо». А там вже в кінці чемпіонату побачимо, хто буде на якому місці. В чому я точно впевнений: «Кривбас» буде битись до кінця. Треба скоріше забувати цю поразку та рухатись далі. Мої хлопці молодці. Завтра вже все забудемо та будемо готуватись до матчу проти «Оболоні».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru