Юрій Вернидуб: Треба вміти тримати удар й рухатися вперед

Юрій Вернидуб: Треба вміти тримати удар й рухатися вперед}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб підвів підсумки контрольного матчу проти петровського «Інгульця» - 0:1.

- Юрію Миколайовичу, що сьогодні було не так?

- По-перше, добре, що ми зіграли цей матч. Є багато моментів, які будемо розбирати та дивитися. Дійсно, хлопці грали під навантаженнями. Знову усі провели по тайму. У першому таймі - більше новачки, у другому - молодь. Так, програш - це завжди боляче, але це збори. Треба вміти тримати удар й далі рухатися вперед.

Найголовніше, що відпрацювали другий збір без травм. Залишилось ще два дні роботи на другому етапі, потім дамо хлопцям відпочити два-три дні. Й вже поїдемо на третій збір на Західну Україну. Після цього повернемося до Кривого Рогу й будемо чекати новин по чемпіонату, коли і де розпочнемо. А наразі треба терпіти, працювати й все буде гаразд.

- Зазвичай після контрольних матчів хлопці обіймаються, незважаючи на результат. Сьогодні ж після фінального свистка ваша молодь лежала на газоні у розпачі. Це про що каже?

- Молодці, адже видно, що переживали через те, що програли, що пропустили на останній хвилині. Тут для них гарна школа, є над чим подумати. Ми працюємо, але їм важкувато. Все-таки серйозні навантаження: а багато кому по 17-19 років. Але вони молодці, що пройшли збори. Зараз будемо думати, кого візьмемо до першої команди, хто поїде на третій збір. А хтось залишиться тут, й буде працювати із U-19.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru