Юрій Вернидуб: Українці - неперевершена нація, вірю в нашу перемогу

Юрій Вернидуб: Українці - неперевершена нація, вірю в нашу перемогу}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб – про головне бажання на власний 57-й день народження, який наш наставник вчора зустрів на турецьких зборах.

- Юрій Миколайович, сьогодні ви отримали багато привітань та поздоровлень. Хто привітав першим?

- У першу чергу, це моя родина: дружина, діти, онуки. Дуже багато друзів також. Усіх перерахувати, хто не забув, дуже важко. Я дуже вдячний усім. Й, у свою чергу, усім хочу побажати, аби вони жили своїм тихим мирним життям. Українці – неперевершена нація. На сьогоднішній день даємо гідний опір ворогу, який посягнув на нашу територію.

Дуже радий, що я народився в Україні. Кохаю свою країну та хочу тут залишитись назавжди. Хай у всіх українців здійсняться їх мрії. Тобто – перемогти та жити спокійно. Працювати, займатись своїми дітьми, онуками. Україна – наша й ми нікому її не віддамо. Вірю в перемогу, вона обовʼязково буде. Ми – непереможні.

Вдячний нашим захисникам. Вдячний начальнику штабу, там де я служив. Він також подзвонив та привітав мене. Це значить, що я зробив щось хороше та обовʼязково буду робити і надалі. Наші ЗСУ – справжні бійці, вони обороняють Україну.

А нашим хлопцям, футболістам «Кривбасу», які мене також поздоровили, бажаю міцного здоровʼя, наснаги, гарної роботи на зборах. Дай Бог, аби ми почали друге коло краще, ніж перше. Ще раз подяка керівництву ФК «Кривбас», футболістам, тренерам, адміністрації, медичному штабу, медіа-відділу. Дуже вам дякую за привітання. Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru