Юрій Вернидуб: Вдячний хлопцям, що відпрацювали на всі сто

Юрій Вернидуб: Вдячний хлопцям, що відпрацювали на всі сто}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб підбив підсумки першого контрольного матчу на третьому зборі проти ужгородського «Минаю», у якому червоно-білі перемогли – 3:1.

- Юрій Миколайович, поділіться враженнями від сьогоднішньої роботи ваших підопічних.

- Вже третій етап зборів. Вдячний хлопцям, що відпрацювали на всі сто. Що перший тайм, що другий. Було багато моментів, але, на жаль, ми їх не реалізували. Є над чим працювати. Зараз більше будемо працювати над швидкістю, над реалізацією цих моментів. В цілому, все нормально. Головне, що всі здорові.

- Якщо деталізувати: що у хлопців сьогодні виходило добре, а що потребує окремої уваги?

- У нас попереду ще довгий шлях. Якщо на сьогоднішній день казати: ми багато працюємо. Добре, що є моменти, які хлопці чудово розуміють. Більшість цих моментів вони переносять у гру. Це тільки початок нашого шляху, йти ще дуже далеко.

- Багато створили, але забили три голи. Замало?

- Це говорить про те, що нам більше треба трудитись над завершенням. Все у наших ногах та руках. Головне, аби хлопці це розуміли та працювали ще більше.

- Трансферна кампанія «Кривбасу» ще триває?

- Вона буде тривати увесь рік. Ми також працюємо над цим. Але є деякі моменти. Не зі всіма футболістами, яких хочемо бачити в нашій команді, виходить домовитись. У нас є свій план. Думаємо й про те, аби зараз у цей важкий для України час у нас не було завищених зарплат.

Потрібно розуміти, що наразі ми працюємо та граємо, завдячуючи нашим захисникам – ЗСУ. Футболісти, які наразі знаходяться у «Кривбасі» це дуже добре розуміють. Щодо трансферів, то ми працюємо. Нам потрібен крайній захисник, центральний захисник, крайній атакуючий гравець. Всі, хто є зараз з нами на зборах це ті, на кого я розраховую.

- Молодь: Кораблін, Устименко, інші хлопці. Молодь подає надії, що все буде добре?

- Не буду нічого казати, у них дуже довгий шлях, багато роботи попереду. Нехай працюють та доводять на полі свою профпригодність.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru