Юрій Вернидуб: Вийшла важка гра. Такої і очікував

Юрій Вернидуб: Вийшла важка гра. Такої і очікував}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував виїзну перемогу над закарпатським «Минаєм» - 1:0 у 15 турі УПЛ.

- Важка гра. Я такої і очікував. З такими суперниками дуже важко грати. На установці наголошував хлопцям, що саме подібні матчі – за чемпіонство, за призові місця. Адже коли ти губиш ці очкі, потім це впливає на розподіл команд в таблиці. Але, слава Богу, все вийшло, забили мʼяч та взяли три бали. Хоча були ще моменти, могли забивати більше. Щодо «Минаю», то у другому таймі у них також був момент. Я радий за наших хлопців, тепер будемо рухатись далі.

- Сьогодні Рябов добре замінив Бескоровайного?

- Я задоволений. Слава – молодець. Але вже у наступному матчі Бескоровайний матиме змогу повернутись на поле.

- Як прокоментуєте вдалий вихід Блізніченка на заміну та його дебютний гол в УПЛ?

- Я дуже радий за нього. Казав йому, що треба працювати далі у такому ж ключі і тоді все вийде. Але трошки є у нього така риса характеру, що він не допрацьовує. Ця ж риса є і у ексгравця «Кривбасу» Корабліна, який наразі є одним з кращих тут, у «Минаї». Щодо Блізніченка, то він молодець, свою роботу зробив.

- З яких причин замінили по ходу другого тайму Бізіману?

- По-перше, він тільки 23 листопада повернувся до України з розташування збірної Руанди. Він свою справу зробив, потім я його замінив.

- Як прокоментуєте вилучення Вакулка?

- Не хочу коментувати суддівство. На мій погляд, перший фол – жовта, друга – ні. Але це рішення арбітра.

- Цьогорічний чемпіонат України може подарувати нам нового чемпіона?

- Ви знаєте, ми граємо наразі у такий час, коли інтерес до футболу не такий, як завжди. Йде війна. Футбол проходить за непростих умов. То сирени, то знову граєш. Але чемпіонат у цьому році цікавий тим, що в боротьбу з грандами: «Шахтарем» та «Динамо» включаються такі команди, як «Дніпро-1», «Полісся», «Кривбас», «Рух». Команди, які тільки вийшли до УПЛ. Очікую, що друге коло буде ще цікавішим. Дай Бог.

Кожен тренер хоче бути чемпіоном, і я – не виключення. Але я розумію, що є багато інших команд, з якими важко боротись. Але ми – у цій боротьбі. Після 15 турів знову повернулись на першу сходинку. Будемо усе робити задля того, аби зайняти те місце, яке дозволить виступати у єврокубках.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru