Юрій Вернидуб: Я задоволений першим роком роботи у "Кривбасі"

Юрій Вернидуб: Я задоволений першим роком роботи у "Кривбасі"}

Головний тренер «Кривбасу» Юрій Вернидуб на післяматчевій пресконференції розповів про виїзну гру 30 туру УПЛ проти «Дніпра-1» – 0:1.

- На щастя, ми змогли провести цей чемпіонат. Так, як «Кривбас» його починав і як завершує - мало хто думав, що ми до останнього туру будемо битися за п’яте місце. Що ж, в результаті зайняли сьому сходинку. Але і це місце для нашої команди дуже непогане.

Те, що сьогодні ми програли 0:1… Знаєте, це вже третій матч, у якому ми поступаємось з таким рахунком: київському «Динамо», «Ворсклі», «Дніпру-1». Ми не повинні були програвати. Можливо, я роблю помилку, коли так говорю, але я не бачив, щоби дніпряни нас переграли. Наша команда непогано діяла на полі, десь не вистачило ударної кінцівки, хорошого завершення моментів.

Є над чим працювати. Є з чим розбиратися і на що звернути увагу. Обов’язково проаналізуємо весь чемпіонат і зробимо свої висновки, щоб у наступному сезоні ми змогли виконувати більш масштабні задачі. Я задоволений першим роком роботи у «Кривбасі». Дуже розраховую на те, що ми зможемо ще вище підняти наш потенціал - і в наступному розіграші УПЛ виступимо ще краще.

- Як ви вважаєте, чого не вистачило в кінцівці зустрічі з «Дніпром-1»? Адже до голу атакувальна гра «Кривбасу» давалася, а потім, пропустивши, гравці трішки знітились…   

- Ми пропустили після блискучої контратаки «Дніпра-1». Почали діяти більш відкрито: хотілося відігратися. Це нам не вдалося, дуже і дуже прикро. Але з поразкою треба змиритися. Вітаю «Дніпро-1», який займає друге місце і забирає «срібло».

- До речі, «Ворскла» обіграла «Шахтар»…

- О, полтавчани стали п’ятими, ось вам і будь-ласка! «Ворскла» крокує в єврокубки, а «Олександрія» разом із нами відпочиває (посміхається). Якби ми сьогодні виграли, то розклад на єврокубковій дошці все рівно був би не на користь «Кривбасу». Ми свої очки розгубили трішечки раніше. Що є, то є. Треба зробити висновки - і рухатись далі.

- У вас буде якийсь відпочинок чи у тренерів його не буває?

- У будь-якому разі - так, буде. Треба хоча б тиждень, щоб трішки від усього відійти. Навіть відпочиваючи, доведеться багато над чим подумати: як підсилитись, знайти хоча б по одному виконавцю у кожну ігрову ланку. Ми вже цим займаємось.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru