Юрій Вернидуб: Забили гол, все давалось, а потім команду як підмінили

Юрій Вернидуб: Забили гол, все давалось, а потім команду як підмінили}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував матч проти львівського «Руху» - 1:2 у 11 турі VBET Ліги на пресконференції.

- Враження від гри повинні були бути кращими, але наразі вони не дуже хороші. З початку матчу непогано грали як ми, так і «Рух». У них були хороші моменти для взяття воріт, у нас. Вийшов бійцівський матч, не без помилок, кожен хотів перемогти. «Кривбас» вийшов на другий тайм зарядженим на результат, і все добре давалось.

Відсунули гру від своїх воріт, забили непоганий гол, і тут команду як підмінили. За десять хвилин пропустили два мʼячі з двох стандартів – мені важко це коментувати. Потім знову повернулись у матч, почали грати. Тим паче, зʼявився шанс, аби врятувати поєдинок. Адже суперник заробив вилучення. «Кривбас» дуже хотів забити, але от це велике бажання забити й завадило це зробити.

Я аж голос зірвав. Почали давати ці кроси з флангів… Цього не потрібно було робити. Я кричав про це, але не докричався до хлопців. Хоча декілька моментів ми все ж мали, тільки от не забили. Вітаю «Рух» із заслуженою перемогою. Ми програли, є над чим працювати. Роботи непочатий край. Будемо думати, як це все змінювати.

Поки є довіра від президента, будемо працювати. Будемо далі думати, як тренуватись, як готуватись. Треба дограти до зимової перерви, а там вже будемо думати. Головне, не відпускати своїх конкурентів, які поряд з нами. Це головне завдання наразі. Плюс до цього необхідно побудувати костяк команди, а потім будувати подальші плани.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru