Юрій Вернидуб: Забили хороші мʼячі, я дуже задоволений

Юрій Вернидуб: Забили хороші мʼячі, я дуже задоволений}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував домашню перемогу над черкаським «ЛНЗ» - 2:0 у 3 турі УПЛ.

- Гра була непростою, суперник дуже сподобався. Непогана команда, хоч і новачки УПЛ. Попереджав про це хлопців, але наша команда молодці, витримали. Забили непогані мʼячі, я дуже задоволений. Щось конкретне зараз сказати по грі не можу, адже треба відпочити, спокійно все потім проаналізувати. Будемо рухатись далі.

- Новачків сьогодні можна відзначити?

- Знаєте, хлопці непогано себе сьогодні проявили. Тим більше, перший мʼяч забили завдяки нашим центральним захисникам. Але тут є велика роль нашого хорватського новачка Іліча, який віддав шикарну передачу на Стецькова, а далі вже Бескоровайний забив. Я радий в цілому за всю команду. Другий мʼяч також: дуже непогану атаку провели. Хомченовський виконав хорошу передачу, а Задерака замкнув.

В кінцівці суперник також мав моменти, мʼяч у стійку потрапив одного разу, десь Кліщук виручив. Але це вже було за рахунку 2:0, коли хлопці почали грати на втримання. Ось це неправильно, будемо розмовляти. Щоб у майбутньому таких помилок не допускати.

- Питання щодо Кожушка. Хороше придбання у нас, але чогось поки не забиває… Дуже хочеться, щоб вже забив.

- На все потрібен час. Олег має непогану швидкість, все у нього попереду. Сьогодні мав декілька моментів, але поки не забив. У нього є хороша націленість на ворота. Це дуже допомагає при наших атаках. Я дуже задоволений його грою. У нас є ще Рома Дебелко, Денис Устименко. Думаю, ми на правильному шляху. Головне, щоб хлопці розуміли, що надалі треба працювати, працювати і ще раз працювати.

- З виходом Кліма Приходька команда додала в атаці. Вам так не здалось?

- У грі із «Зорею» також гравці, які вийшли на заміну, допомогли нам додати в атаці. Також як і сьогодні. Це добре, коли у мене є футболісти, на яких я можу розраховувати. В центрі поля у нас дві непогані «трійки». Це Бізімана- Іліч-Луньов та Приходько-Татарков-Вакулко. Плюс Луньов.

В центрі у нас все добре. Радий, що у мене є ким замінити футболістів. Клім родом з Кривого Рогу. У його батька також була хороша карʼєра гравця, потім тренерська. Тому можу побажати Кліму рухатись тільки вперед та перевершити свого батька. Будь-який батько буде бажати своїй дитині цього.

- Вже вимальовується в команді джокер, який виходить тоді, коли треба?

- Про це не замислювався. Є стартовий склад, є лава запасних. Найголовніше, щоб перед початком гри ми розуміли, хто та де грає. І щоб заміни дійсно посилювали гру завжди. Сподіваюсь, так буде завжди.

- Ви на одній з пресконференцій сказали, що ще очікується підсилення. Не могли б трохи привідкрити завісу, коли саме нам його очікувати?

 - (посміхається) Не можу. Коли він буде у нас, тоді скажу, що є підсилення. Почекайте, ще є час для трансферів до кінця серпня. Радий, що у нас є команда, є з ким працювати. Найголовне, що у всіх є бажання працювати та добиватись результату.

- Попереду - «Шахтар». Вже думаєте про цей матч?

- Гра – 20 серпня. От коли ми зіграємо, тоді я вам все розкажу (посміхається).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru