Юрій Вернидуб: Усі голи пропустили після власних помилок

Юрій Вернидуб: Усі голи пропустили після власних помилок}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Юрій Вернидуб прокоментував матч 10 туру VBET Ліги проти київського «Динамо» - 1:3 на прес-конференції.

- Програли сьогодні 1:3. Але, якщо чесно, ми показали непоганий футбол. Мені сподобався футбол від «Кривбасу» та «Динамо», особливо у перші двадцять хвилин. Нам все давалось. Єдине, що не вистачає - концентрації. Ці дві помилки у перші двадцять хвилин… Ми «подарували» два голи «Динамо».

Перша помилка нашого центрального захисника. Ми готувались, просили не грати через центр. Але пішла передача саме туди… Обрізка, контратака та пропустили перший гол. Другий мʼяч взагалі «шедевр», що тут скажеш. Найголовніше те, що хлопці не зупинились: забили наприкінці першого тайму гол, повернувшись у гру.

Й на другий тайм вийшли із бойовим настроєм. Так, були моменти, коли могли зрівняти рахунок, але забити, на жаль, не вдалось. А суперник забив третій гол. Вітаю «Динамо» із перемогою. Будемо працювати далі й показувати більш якісний футбол. Прикро, що пропускаємо після своїх же помилок.

- Чого вам не вистачає, аби підняти «Кривбас» у таблиці?

- Часу. Ви бачите, у нас зовсім нова команда. Було дуже мало часу, аби зігратись. Плюс в Україні війна. Не було можливості провести нормальні спаринги перед стартом сезону, щоб підготуватись саме так як потрібно. Але найголовнішою перемогою буде тільки перемога України над росією.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru