Задерака і Приходько - серед найкращих гравців 19 туру УПЛ!

Задерака і Приходько - серед найкращих гравців 19 туру УПЛ!}

Українські спортивні ЗМІ підвели підсумки 19 туру УПЛ. У звітному турі криворізький «Кривбас» грав на виїзду проти рівненського «Вересу» та переміг – 2:1. Інтернет-видання Sport Arena «викликало» до символічної збірної туру двох футболістів нашої команди: півзахисників Максима Задераку та Кліма Приходько, UA-футбол – Кліма.

Задерака зробив дві результативних передачі проти «Вересу», а Приходько забив перший гол. Вітаємо хлопців із визнанням та бажаємо подальшого прогресу.

- Криворізький клуб недарма поборовся за свого корінного гравця (нагадаємо, що Приходько-молодший є сином легенди клубу, проте проходив академію «Шахтаря», тому після підвищення в класі його не відразу змогли заявити). У Рівному «Кривбас» здобув вольову перемогу в меншості, а Клім продуктивно відіграв у центрі поля з Банадою та Хомченовським.

Ще в першому таймі він міг відкривати рахунок, а в підсумку зробив це відразу після перерви (з близької відстані легким дотиком замкнув передачу Задераки в розіграші до вірного), - про гру Приходько Sport Arena.

- Ймовірно, Задерака не грав би з перших хвилин проти «Вереса», якби Татарков не пропускав матч через дискваліфікацію. Однак Микита не міг грати, Максим вийшов на поле і добре себе показав. На його рахунку дві гольові передачі на обидва голи своєї команди. Так, він ще привіз пенальті до своїх воріт, проте корисних дій все одно зробив на одне більше, - про гру Задераки UA-футбол.

- Хороший тур для цього амплуа: Русин починав матч проти «Руху» на лівому фланзі й затерзав оборону львів’ян (та забив уже після переведення в атаку), динамівець Шепелєв знову за задумкою Луческу закривав непритаманну фізично собі позицію – і видав низку гострих подач, виступивши асистентом під гол Ваната вже зі стандарту.

Проте, на нашу думку, найкращий, власне, лівий півзахисник – це Задерака з «Кривбасу». Досить продуктивно відіграв у Рівному та став співавтором обох голів – від Приходька та Понєдєльніка, - про гру Задераки Sport Arena.

Нагадаємо, у цьому сезоні визнання спеціалістів вже отримували: Юрій Вернидуб (15 тур - найкращий тренер; UA-футбол, Sport Arena), Ріфет Капіч (6 тур, Sport Arena; 13 тур - найкращий легіонер, Sport Arena; 18 тур, Sport Arena, UA-футбол; 18 тур - найкращий легіонер, Sport Arena), Володимир Якімець (6, 13 тури, UA-футбол), Роман Дебелко (9 тур, Sport Arena; 15 тур, UA-футбол), Богдан Сарнавський (9 тур, Sport Arena), Артур Микитишин (9 тур, Sport Arena; 16 тур - найкращий молодий гравець, Sport Arena), Дмитро Хомченовський (13 тур, UA-футбол), Микита Татарков (15 тур, UA-футбол) Іван Дібанго (15 тур, Sport Arena), Віталій Вернидуб (16 тур, Sport Arena, UA-футбол).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru