Захар Карпусь: У другому таймі повністю переважали суперника

Захар Карпусь: У другому таймі повністю переважали суперника}

Після нічиєї у 4 турі ЧУ серед юнацьких команд із рівненським «Вересом» U-19 – 1:1 тренер криворізького «Кривбасу» U-19 Микола Кашевський та півзахисник Захар Карпусь, автор голу на останніх хвилинах, прокоментували хід гри.

Микола Кашевський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Гра у першому таймі була відрізками. Перші хвилини: гра не пішла, потім у середині тайму начебто трохи налагодили, а кінцівку – провалили. У другому вже ініціатива була на нашому боці, але безглузді помилки гравців призвели до того, що самі собі привезли пенальті й після перерви. Як-то кажуть, на помилках будемо вчитися. Деякі хлопці випали. Чому - будемо розбиратися.

Зараз хлопцям дамо чотири ихідних, потім збираємось 14 вересня і там вже працюватимемо в одноразовому, дворазовому режимі. Тренуватимемося і готуватимемось, щоб усі були в однакових умовах, щоб усі були однаково підготовлені. Підіб'ємо підсумки цих матчів, міні-збору і будемо демонструвати свій футбол.

Захар Карпусь, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Підготувались до «Вересу» начебто дуже добре. План на гру був контролювати м'яч й створювати швидкі атаки. Вважаю, що в першому таймі установки тренерського штабу ми не виконали, грали не у свій футбол, багато не вдавалось. А вже після перерви нас змогли змотивувати, гру ми пришвидшили й повністю переважали команду суперника.

В першому таймі був момент з незарахованим голом, котрий забив Антон Циганков. Вважаю, що перший тайм ми провалили, грали не у свою гру, а у другому таймі ми більше взаємодіяли й завдяки тренерським рішенням змогли покращити свій футбол.

Завдяки командним діям, завдяки командному пресингу мені вдалось забити гол, але знову ж таки, це вже, завдячуючи команді й нашому настрою. Сьогодні ми швидше втратили два очки, аніж заробили одне. Повторюсь, у другому таймі повністю переважали суперника й, вважаю, що якби ми почали з перших хвилин гру так, як у другий тайм, то результат був кращим.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru