Завтра "Кривбас" вийде з відпустки

Завтра "Кривбас" вийде з відпустки}

Криворізький «Кривбас» завтра, в понеділок, 8 січня, повертається до тренувань. Наша команда перебувала у відпустці чотири тижні. Завтра в обід після традиційних командних зборів на червоно-білих очікує перше тренування у новому році.

Перші дні першого зимового втягуючого збору «Кривбас» буде займатись у одноразовому режимі. Заплановане поглиблене медобстеження. 13 січня червоно-білі відправляються до Іспанії, де в Аліканте пройдуть два навчально-тренувальних збори в рамках підготовки до другої частини сезону УПЛ-2023/2024.

На Піренеях наша команда тренуватиметься з 15 січня по 15 лютого. Запланована низка контрольних матчів проти суперників з європейських чемпіонатів. Нагадаємо, перші спаринг-партнери «Кривбасу» - «Пʼяст» Польща (28.01), «Віборг» Данія (10.02), «Реал Мурсія» Іспанія (13.02). Перші дві команди представляють Вищі дивізіони своїх країн, остання - третю за силою лігу Іспанії.

Згодом повідомимо вам імена інших суперників криворізької команди на зимових зборах. Першу частину сезону УПЛ «Кривбас» завершив на першій сходинці.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru