Завтра "Кривбас" зіграє перший контрольний матч на літніх зборах

Завтра "Кривбас" зіграє перший контрольний матч на літніх зборах}

Завтра криворізький «Кривбас» зіграє свій єдиний контрольний матч на першому літньому зборі. У Кривому Розі команда Юрія Вернидуба буде приймати кременчуцький «Кремінь», представника Першої ліги. У звʼязку з реконструкцією, яка наразі триває на стадіоні «Гірник», гра відбудеться на одному з натуральних полів Академії «Кривбас». Чекайте відеозвіт матчу у наших соцмережах.

Наша команда проведе перший спаринг на девʼятий день тренувань, а от суперник вийшов з відпустки на день раніше, 19 червня. Для «Кременя» це також буде дебютний контрольний матч на зборах. 24 червня наш майбутній опонент провів двосторонку, яка завершилась результативною нічиєю – 3:3.

У минулому сезоні Першої ліги «Кремінь» зайняв у «Чемпіонській» групі восьму сходинку (серед восьми команд): +1=4-9 (11-31). Склад суперника наразі представлений переважно молодими гравцями, найстаршим з яких 24 роки. Відзначимо, що у минулому сезоні у тренерському штабі круменчуцького клубу працював ексгравець «Кривбасу» Валерій Куценко, який грав за червоно-білих у сезонах 2010-2012.

Остання зустріч «Кривбасу» з «Кременем» датована 25 березня 2023 року. Тоді на стадіоні «Гірник» у спарингу ми перемогли завдяки точним ударам Хомченовського і Капіча – 2:1. Щодо офіційних матчів, то згадаємо два матчі суперників у сезоні Першої ліги-2021/2022. Тоді криворіжці були сильніші у обох поєдинках – 4:1 і 5:0.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Кремінь» (Кременчук, Полтавська область).

28 червня 2023, середа. Контрольний матч №1. Кривий Ріг. Академія «Кривбас».

Суддівські призначення: 

Арбітр: Анатолій Ухов (Кривий Ріг).

Асистенти арбітра: Владислав Чеголя, Кирило Ісаков (обидва - Кривий Ріг).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru