Збірна України WU-15: червоно-білі дебютують та забивають!

Збірна України WU-15: червоно-білі дебютують та забивають!}

Жіноча збірна України WU-15 завершила тренувальний збір у Тернополі. 8 червня команда Олени Кудзієвої зустрічалась у контрольному матчі з ЖФК «Ладомир» U-15 та перемогла – 8:1. Одразу пʼять голів у ворота суперниць забила півзахисниця криворізького ЖФК «Кривбас» U-15 Софія Козішкурт.

Також дубль на рахунку нападниці «Кривбасу» Дарʼї Колодій. Відзначимо дебютні матчі за збірну України наших гравчинь. Окрім Козішкурт та Колодій перші поєдинки за жовто-синіх провели воротарка Аліса Красікова, яка вивела команду на гру з капітанською повʼязкою, захисниця Анастасія Бєлкіна та півзахисниця Кароліна Джагарян.

У другому контрольному матчі збірна України WU-15 протистояла львівському ЖФК «Рух» U-15 – 3:3. Дубль на свій рахунок записала Дарʼя Колодій. Відзначимо, що у двох контрольних матчах жовто-сині забили 11 голів, й 8 з них на рахунку вихованок Академії «Кривбас».

Нападниця ЖФК «Кривбас» U-15 Вікторія Золотіна також провела дебютний збір з Україною, але на полі не зʼявилась. Пишаємось вами, дівчата!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru