Жан По: "Кривбас" вірив у мене, дав шанс і я його реалізував

Жан По: "Кривбас" вірив у мене, дав шанс і я його реалізував}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Жан По - про домашню перемогу над «Олександрією» - 2:1 у 16 турі УПЛ.

- Жане, це щось неймовірне. Наче тільки нещодавно ти дебютував за «Кривбас» після довгої перерви футболу, і ось вже забиваєш перший гол!

- Дійсно класний матч. Ви бачили, коли я забив гол, трохи розчулився, заплакав. Це був дуже емоційний чутливий момент для мене. Мені казали, що я вже не повернусь у футбол, що треба закінчувати. Але «Кривбас» вірив у мене, у моє одужання: головний тренер, генеральний директор, вся команда. Мені дали шанс, і я його реалізував. Дуже щасливий, тим паче, після такої важливої перемоги, яка надасть нам ще більше впевненості та сил.

- Тиск на суперника у другому таймі все ж приніс результат?

- Юрій Миколайович завжди зазначає, що при атаках нам потрібно вбігати у зони, використовувати фланги, бути активними біля воріт суперника та постійно нагнітати. Наприкінці матчу це дало плоди: ми забили два мʼячі. Дотиснули «Олександрію» та здобули такі необхідні нам три залікові бали.

- Як прокоментуеш свій перший гол за нашу команду?

- Перший гол після такої тривалої перерви без футболу для мене дуже важливий. Впевнений, він дуже допоможе мені в подальшому у психологічному плані. Впевнений, це не останній мій гол за «Кривбас». Хочу продовжувати допомагати команді.

- Чи згадаєш, коли востаннє відзначався голом у офіційному матчі?

- Дуже давно не забивав. Востаннє це було, коли грав в Єгипті, півтора роки тому. Дійсно, я щасливий. Треба продовжувати рухатись тільки вперед.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru