Жан По: Перерву на матчі збірних використовуємо з користю

Жан По: Перерву на матчі збірних використовуємо з користю}

Івуарійський півзахисник криворізького «Кривбасу» Жан По – про перемогу в домашньому контрольному матчі над «Олександрією» - 5:2.

- Жане, вітаємо з перемогою та забитим голом. Якою вийшла гра?

- По-перше, це була гарна гра, тому що «Олександрія» - чудова команда. Тож, ми винесемо деякі корисні моменти з матчу. До того ж, ми перемогли, тому щасливі. Адже кожна перемога дуже важлива. Зараз ми йдемо далі, продовжуємо тренування та підготовку до наступних поєдинків.

- Усі отримали достатньо ігрової практики. Наскільки це важливо?

- Так, це була чудова гра для нас. До того ж, зараз перерва в УПЛ на матчі національних збірних, і ми використовуємо з користю цей час, є можливість попрактикуватися. Тому це дуже здорово для кожного, адже кожен зіграв по 60 хвилин.

- Як прокоментуєш гру суперника?

- Вони грали добре, я вже знайомий з цим опонентом. «Олександрія» - це чудова команла, вони знають, як грати у футбол. Але сьогодні, ми гарно попрацювали і отримали результат. Для нас це найважливіше. Бажаю супернику успіхів в подальшому.

- Як проходить підготовка до «Вересу»?

- Можу сказати, що саме зараз ми сприймаємо кожну гру, як фінальну. Авжеж, ми будемо намагатися здобути максимальний результат. Тож продовжимо сумлінно працювати кожного дня.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru