Желько Любенович: Вірю в свою команду, у нас є майбутнє

Желько Любенович: Вірю в свою команду, у нас є майбутнє}

Головний тренер закарпатського «Минаю» Желько Любенович – про домашню поразку від криворізького «Кривбасу» - 0:1 у 15 турі УПЛ.

- Вітаю «Кривбас» з перемогою. Дуже важка гра. Ми погано почали, боялись суперника у перші 10-15 хвилин. Потім вже хлопці трохи розслабились і почали грати в той футбол, який ми хотіли. Створювали моменти, хоч у нас їх було і небагато. Але, те що було, треба було забивати. Нічого страшного, я подякував хлопцям за гру, за самовіддачу. Вони дуже хотіли виграти цей матч і це було помітно. Рухаємось далі, в цієї команди є майбутнє.

- Ви грали раніше в УПЛ. Що змінилось у нашому футболі за той час, поки вас тут не було?

- Подивившись на цей матч, не можу сказати, що УПЛ втратила в якості. Сьогодні ми побачили футбол від суперників достатньо високого рівня: швидкість, техніка. Так, є багато молодих футболістів і в нас, і в них, адже ситуація змушує. У чемпіонату України точно є майбутнє.

- «Минай» не забиває вже багато матчів поспіль. В чому причина такого моменту?

- Ми не можемо забити у восьмому матчі поспіль… У нас були моменти, щоб нарешті це зробити, але, на жаль, знову в нас це не вийшло. Отже треба ще більше працювати над завершенням. Цього тижня я більше працював над емоційною складовою, бо команда морально була пригнічена. Треба не тільки забивати, а й перемагати.

- Попереду в цьому році у вас «ЛНЗ» та «Динамо»…

- Будемо намагатись у цих матчах взяти якісь очки. Це серйозні суперники. Звісно, буде важко, але я вірю у свою команду. Ми можемо добиватись позитивного результату.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru