ЖФК "Динамо" - ЖФК "Кривбас" 0:5

ЖФК "Динамо" - ЖФК "Кривбас" 0:5}

Криворізький ЖФК «Кривбас» провів черговий календарний матч Вищої ліги чемпіонату України. Сьогодні команда Володимира Єфімако зустрічалась в 15 турі у гостях з київським ЖФК «Динамо».

Одразу зі стартовим свистком червоно-білі пішли у пресинг, продемонструвавши велике бажання та рішучість якомога швидше обозначити свою перевагу та втілити її у голи. І вже к 7 хвилині гості вели у рахунку у два м'ячі. Спочатку після подачі з кутового Кочнєва зіграла на підбиранні та елегантно зовнішньою стороною стопи відправила м'яч, поціливши точнісенько у нижній кут воріт Славич.

А не встигли динамівки оговтатися від першого пропущеного, як Ольга Басанська класно на прийомі обійшла захисницю та була збита у штрафній суперника - пенальті... Поліна Янчук з позначки ударом по центру подвоїла рахунок у матчі. До перерви криворізька команда мала багато можливостей, аби збільшити свою перевагу, проте вразити ворота господарок поля вдалося лише одного разу: Юлія Зубар, зігравши на добиванні після удару Бєлякової, встановила остаточний рахунок першого тайму - 0:3.

У другій половині гри картина на полі не змінилася: гості домінували і створювали моменти, один з яких призвів до ще одного пенальті у ворота «Динамо». Віолета Тян увімкнула дриблінг на правому фланзі і була збита захисницею у штрафній площі. Янчук з позначки вдруге не схибила - 0:4. На 68 хвилині матч було призупинено через повітряну тривогу.

Проте вже за 10 хвилин команди вже знову були на полі, і біля воріт «Кривбасу» виник перший по-справжньому небезпечний момент. Анастасія Дружченко, опинившись ніким не прикритою перед воротарським майданчинком, головою пробила вище воріт.

На 87 хвилині Янчук втекла від захисниць, прокинула голкіперку, яка замість м'яча знесла з ніг саме нападницю. І третя дуель між Поліною та Іриною завершилася на користь нападниці: цього разу Янчук пробила у лівий кут, а Славич навіть не поворухнулась.

5:0 - «Кривбас» набирає чергові три очки і продовжує боротьбу з «Ворсклою» за чемпіонство.

30 березня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. Вища ліга. 15 тур. Віта-Литовська. НТБ «Конча-Заспа». 12:00. +3 градуси.

ЖФК «Динамо» (Київ) - ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - 0:5 (0:3)

Арбітр: Павло Децюк (Чернігів).

Асистентки арбітра: Іванна Коломис (Волинська область), Марта Писарюк (Чернівці).

Четвертий арбітр: Сергій Дубиківський (Київська область). 

Cпостерігач арбітражу: Володимир Александренко (Вінниця).

Голи: Ірина Кочнєва, 5 (0:1). Поліна Янчук, з пенальті, 7 (0:2). Юлія Зубар, 32 (0:3). Поліна Янчук, з пенальті, 60 (0:4). Поліна Янчук, з пенальті, 88 (0:5).

ЖФК «Динамо» (Київ): 1. Ірина Славич (к), 16. Дар'я Горулько, 20. Тетяна Бондаренко, 9. Вікторія Шевцова (14. Марія Барбул, 80), 28. Вікторія Головко, 22. Анна Прокопенко, 13. Леся Словак, 10. Катерина Кукса, 33. Анастасія Сікорська (77. Ганна Мирончук, 64), 17. Вікторія Мироненко (27. Ілона Стрєльцова, 88), 18. Анастасія Дружченко.

Запасні: 12. Євгенія Карбань, 4. Др'я Чорномаз, 44. Тетяна Долбіна, 19. Аріна Кравець.

Головний тренер: Володимир Пятенко.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): 12. Дар’я Келюшик (1. Олександра Кулик, 68), 99. Леся Ольхова (3. Думітріца Прісекарь, 68), 15. Анна Іванова, 20. Амарієль Сонкенг, 22. Ольга Басанська, 19. Ірина Кочнєва (к), 98. Даяна Семків, 7. Віолета Тян, 88. Діана Бєлякова (18. Анна Авраменко, 76), 8. Юлія Зубар (11. Анна Стєкольщикова, 61), 10. Поліна Янчук.

Запасні: 30. Вікторія Калінчук, 96 Христина Єрьоменко.

Головний тренер: Володимир Єфімако.

Попередження: Леся Ольхова, 13.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru