ЖФК "Колос" - ЖФК "Кривбас" 0:1

ЖФК "Колос" - ЖФК "Кривбас" 0:1}

ЖФК «Кривбас» зіграв черговий календарний матч в рамках Вищої ліги ЧУ. Сьогодні у 5 турі команді Володимира Єфімако, одноосібному лідеру чемпіонату, протистояв ковалівський «Колос».

Перший тайм пройшов у рівній проте досить жорсткій боротьбі. Суперниці не жаліли одна одну, іноді не цураючись відверто грубою грою. Щодо небезпечних моментів, то їх у першій половині було обмаль. Спочатку після прострілу зі штрафного від Басанської та серії рикошетів м’яч влучив у поперечину воріт Саніної. А на 20 хвилині на ударній позиції у штрафній «Колоса» опинилась Тян, але постріл Віолети прийняла на себе захисниця.

При цьому в обороні футболістки «Кривбасу» не завжди діяли надійно. Кілька обрізок на власній половині трохи не коштували гостям пропущеного голу, та, на щастя для команди Володимира Єфімако, нападниці «Колосу» своїми подарунками не скористалися. 

На перерву команди пішли за нічийного рахунку – 0:0. У другому таймі підопічні Єфімако діяли вже куди більш впевнено. Бойченко, Семків та Єрьоменко виграли для своєї команди центр поля. Остання, раз-по-раз, за рахунок індивідуальної майстерності, збирала на собі по кілька суперниць, після чого розганяла атаки гострими розрізними передачами.

У свою чергу швидкі Тян, Бєлякова та Янчук постійно тиснули на оборону ковалівської команди забіганнями та прессингом, і суперниці змушені були фолити поблизу своєї штрафної площі. Саме один з таких стандартів і приніс червоно-білим бажаний результат. Даяна Семків своєї неймовірною лівою по красивій траєкторії прямим ударом закрутила м’яч у дев’ятку, а рикошет від штанги лише додав її пострілу ефектності! Йшла 52-а хвилина гри. 0:1!

Після забитого голу гості діяли ще більш розкуто і в середині тайму претендували на пенальті, коли захисниця «Колосу» відверто зрізала у своїй штрафній Тян, проте арбітр гри Наталія Мамчур порушення правил у цьому епізоді чомусь не вгледіла. 

Втім, «Кривбас» спокійно довів матч до перемоги і записав до свого активу чергові три очки. Наступний матч стане головною зустріччю усього першого кола чемпіонату, адже до Щасливого завітає ще одна команда, яка ще очок у цьому сезоні не втрачала - полтавська «Ворскла».

16 жовтня 2022 року. Чемпіонат України-2022/2023. Вища ліга. 5 тур. Село Ковалівка, Київська область. Стадіон «Колос». 13:00. +13 градусів.

ЖФК «Колос» (Ковалівка) - ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - 0:1 (0:0)

Арбітриня: Наталія Мамчур (Рівне).

Асистентки арбітрині: Ірина Голіяк (Миколаївська область), Анастасія Олійник (Кропивницький).

Четвертий арбітр: Микола Шевель (Київська область).

Спостерігач арбітражу: Іван Карпина (Київська область).

Гол: Даяна Семків (штрафний), 52.

ЖФК «Колос» (Ковалівка): 31. Ірина Саніна (к), 16. Анастасія Вороніна, 33. Анна Давиденко, 14. Соломія Куп’як, 13. Натія Панцулая, 21. Беата-Меланія Амбруш, 17. Дарина Січкаренко (4. Дарина Краснобородько, 66), 10. Мар’яна Іванишин (8. Юлія Ковальчук, 79), 7. Ірина Майбородіна, 77. Каміла Кульмагамбетова, 11. Ліліана Сербук.

Запасні: 1. Марина Дуднік, 3. Надія Ковальчук.

Головна тренерка: Людмила Покотило.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): 12. Дар’я Келюшик (к), 99. Леся Ольхова, 20. Амарієль Сонкенг (3. Думітріца Прісекарь, 71), 33. Крістіне Алексанян, 22. Ольга Басанська, 98. Даяна Семків, 96. Христина Єрьоменко (11. Анна Стєкольщикова, 86), 44. Ольга Бойченко, 7. Віолета Тян (4. Руслана Левченко, 86), 88. Діана Бєлякова (8. Юлія Зубар, 78), 10. Поліна Янчук.

Запасні: 31. Вікторія Петровець, 9. Олена Підгорна, 6. Любов Мозга.

Головний тренер: Володимир Єфімако.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru