ЖФК "Колос" - ЖФК "Кривбас": 16 жовтня о 13:00

ЖФК "Колос" - ЖФК "Кривбас": 16 жовтня о 13:00}

Наступним суперником криворізького ЖФК «Кривбас» стане жіноча команда ковалівського «Колосу». Команда Володимира Єфімако зустрінеться зі своїм суперником на стадіоні «Колос» у Ковалівці 16 жовтня (неділя) о 13:00.

Суддівські призначення:

Арбітриня: Наталія Мамчур (Рівне).

Асистентки арбітрині: Ірина Голіяк (Миколаївська область), Анастасія Олійник (Кропивницький).

Четвертий арбітр: Микола Шевель (Київська область).

Спостерігач арбітражу: Іван Карпина (Київська область).

ЖФК «Колос» Ковалівка

Повна назва: Жіноча команда футбольного клубу «Колос».

Попередня назва: 2018-19: СК «Вишневе», 2019: «Інвіктус».

Засновано: 2020.

Населений пункт: село Ковалівка, Київська область.

Стадіон: «Колос» (Ковалівка).

Президент: Засуха Андрій Анатолійович.

Головна тренерка: Покотило Людмила Василівна.

Сайт: koloskovalivka.com

Досягнення: Чемпіон України Перша ліга (1): 2021

У 2020 році керівництво «Колосу» оголосило про створення жіночої команди. Дебютний сезон ковалівські дівчата тріумфально відіграли у Першій лізі, впевнено здобувши підвищення у класі.

Серед команд елітного дивізіону ЖФК «Колос» також не загубився. Після 10-ти турів (перед тим, як чемпіонат було зупинено через вторгнення кацапні) команда  з 15 очками посідала 5 місце, маючи 5 перемог і 5 поразок в своєму активі. Різниця забитих та пропущених м’ячів – 12:14.

У міжсезоння Людмила Покотило запросила до лав «Колосу» кількох знакових для України гравчинь, а також сильних легіонерок, і ковалівки одразу набули статусу одного з претендентів за призові місця. Чого лише варті такі імена та прізвища, як Натія Панцулая й Анастасія Вороніна…

Проте не все виявилось так просто. У нинішньому сезоні команда виступає з перемінним успіхом. За стартовою поразкою у першому турі  від «Динамо» (1:2) послідував розгром над «Вересом» (5:0), після чого команда знову програла вдома «Ворсклі» (0:2). У крайньому 4 турі «Колос» здолав у Володимирі «Ладомир» з рахунком 3:1 та наразі посідає четверту сходинку турнірної таблиці.

Історія протистоянь:

Між собою жіночі команди «Колосу» та «Кривбасу» зустрічались лише одного разу. У 4 турі минулорічного чемпіонату перемогу у рідних стінах святкувала криворізька команда – 2:0. Голами тоді відзначились  захисниці Іванова та Прісекарь.

21 серпня 2021 року. Чемпіонат України серед жінок-2021/2022. Вища ліга. 4 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 18:00. 550 глядачів. +25 градусів. Поле - 4.

ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг - «Колос» Ковалівка - 2:0 (1:0)

Голи: Анна Іванова, з пенальті, 4 (1:0). Думітріца Прісекарь, 58 (2:0).

Чекаємо на гарний футбол та яскраві емоції! It`s Red Time!

Слава Україні! Слава ЗСУ!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru