ЖФК "Кривбас" - "Атекс": 17 вересня о 13:00

ЖФК "Кривбас" - "Атекс": 17 вересня о 13:00}

Наступним суперником жіночого «Кривбасу» у Вищій лізі ЧУ стане столичний «Атекс». Команда Володимира Єфімако прийме киянок на стадіоні «Княжа-Арена» у Щасливому.

ЖФК «Атекс» Київ

Повна назва: Жіночий футбольний клуб «Атекс».

Засновано: 2003.

Населений пункт: Київ.

Стадіон: «Лівий Берег», 416 глядачів.

Президент: Владислав Олександрович Макаров.

Головна тренерка: Алла Василівна Гресь.

Сайт: ateks.edukit.kiev.ua.

ЖФК «Атекс» — український жіночий футбольний клуб з Києва, заснований у 2003 році. Виступає у Вищій лізі чемпіонату України серед жінок. Цьогоріч домашні матчі приймає на стадіоні «Лівий Берег» (СШ № 231).

Досягнення:

Бронзовий призер Вищої ліги: 2008, 2009, 2011.

Команда Алли Гресь стартувала у чемпіонаті невдало, зазнавши у першому турі нещільної поразки від «Ладомира» (0:8). Сама наставниця у післяматчовому інтерв’ю зазначила, що такий результат має низку поважних причин, пов’язаних з нещодавнім поверненням з Чехії, де клуб перебував з початку війни, та недостатньою кількістю часу на підготовку до матчу.

До гри з «Кривбасом» «Атекс» вже матиме час на адаптацію та підготовку і буде мотивованим не лише піднятися з останньої сходинки турнірної таблиці, але й дати бій одному з лідерів чемпіонату. У той же час для криворізької команди поєдинок з киянками – гарна нагода в додаток до трьох залікових очок спробувати збільшити різницю забитих та пропущений м’ячів. Адже у майбутньому це може вплинути на розподіл місць у разі рівності очок серед лідируючих команд.

Яка з команд досягне успіху у своїх прагненнях – побачимо вже у суботу, але точно можна не сумніватися, що розслабитися чи недооцінити суперника тренерський штаб «Кривбасу» своїм підопічним точно не дозволить. Чекаємо на красивий футбол і перемогу! It`sRedTime!

Чемпіонат України серед жінок-2022/2023. Вища ліга. 2 тур.

ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг - ЖФК «Атекс» Київ.

17 вересня 2022, субота. Село Щасливе, Київська область. Стадіон «Княжа-Арена». 13:00.

Суддівські призначення:

Арбітр: Євген Горбенко (Київська область).

Асистентки арбітра: Єлизавета Настусенко, Ірина Піценко (обидві - Київська область).

Четвертий арбітр: Максим Скрипник (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу: Павло Беженар (Київ).

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru