ЖФК "Кривбас" буде відпочивати до 15 січня

ЖФК "Кривбас" буде відпочивати до 15 січня}

Жіноча команда «Кривбасу» пішла у відпустку. Футболістки та тренерський штаб вже роз'їхалися по домівкам.

27 листопада футболістки та тренери «Кривбасу» провели останнє командне тренування у 2020 році. Тренувальне заняття тривало 90 хвилин. Спочатку дівчата виконали пробіжку й різні вправи з головною тренеркою Аліною Стеценко. А основна частина сесії була ігровою: футболістки разом з тренерським штабом провели двосторонку.

Нагадаємо, що останній офіційний поєдиноку в цьому році жіночий «Кривбас» провів у Києві проти «Динамо» в 1/8 фіналу Кубка України, який закінчився феєричною перемогою криворізьких футболісток – 6:0. Наші дівчата пройшл до 1/4 фіналу.

Дати матчів наступного раунду турніру наразі не визначено. У чемпіонаті України жіночий «Кривбас» після 11 турів посідає третє місце, поступаючись двом досвідченим командам – «Житлобуд-2» та «Житлобуд-1».

- Те що ми закінчили на третій сходинці нас спонукає лише більше працювати. Зимою будемо працювати на трансферному ринку, ми розуміємо, що треба підсилюватися, потрібен досвід, якого нам не вистачає, – говорить віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін.

Тепер у планах команди відпустка до 15 січня, після чого дівчата знову зберуться разом у Кривому Розі та продовжать плідну підготовку до другої частини сезону.

Бажаємо футболісткам та тренерам гарної відпустки!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru