ЖФК "Кривбас" - "Динамо" 2:1

ЖФК "Кривбас" - "Динамо" 2:1}

Криворізький ЖФК «Кривбас» здобув третю перемогу у третьому контрольному матчі на літніх зборах. Сьогодні команда Володимира Єфімако була сильніша за київське «Динамо».

Ігрову перевагу «Кривбасу» у першому таймі у забиті м’ячі втілили Даяна Семків та Поліна Янчук. Перша відкрила рахунок дальнім ударом, відправивши м’яча під поперечину, а друга замкнула головою подачу від Діани Бєлякової. У киянок гра попереду зовсім не клеїлася, тож до небезпеки біля воріт Келюшик справа не доходила.

А ось у другому таймі картина на полі змінилася. Чи то далася взнаки втома на тлі щоденних навантажень, чи то суперник заграв інтенсивніше та моментів біля обох воріт виникало обмаль. При цьому на 52 хвилині нападниці «Динамо» Богдані Гризі вдався індивідуальний слалом з власної половини поля, після чого вона прицільним ударом вразила кут воріт Келюшик – 2:1.

До фінального свистка рахунок у матчі не змінився. Команда Володимира Єфімако здобуває перемогу у рамках підготовки до чемпіонату і вже у четвер знову повернеться до тренувань.

30 серпня 2022 року. Контрольний матч №3. Селище Щасливе, Київська область. Стадіон «Княжа-Арена». 16:00. +27 градусів.

ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг - ЖФК «Динамо» Київ - 2:1 (2:0)

Голи: Даяна Семків, 7 (1:0). Поліна Янчук (Діана Бєлякова), 32 (2:0). Богдана Грига, 52 (2:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): Дар’я Келюшик (к) – Леся Ольхова, Думітріца Прісекарь (Анна Іванова, 74), Руслана Левченко, Амарієль Сонкенг, Даяна Семків – Христина Єременко (Любов Мозга, 81), Анна Стєкольщикова, Діана Бєлякова (Евеліна Купцова, 83), Віолета Тян (Юлія Зубар, 86) – Поліна Янчук.

Головний тренер: Володимир Єфімако.

«Динамо» (Київ): Карбань Євгенія – Тетяна Бондаренко, Вікторія Кликова, Тетяна Долбіна (Анастасія Степанець, 70), Олександра Бабюк, (Вікторія Шевцова, 56), Анна Прокопенко, Леся Словак (Ілона Стрельцова, 80), Дар’я Горулько, Богдана Грига, Анна Мирончук, Вікторія Мироненко.

Головний тренер: Володимир Пятенко.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru