ЖФК "Кривбас" дякує за гру Думітріці Прісекарь

ЖФК "Кривбас" дякує за гру Думітріці Прісекарь}

Дякуємо за гру, Думі!

Сьогодні ми би хотіли пригадати наяскравіші моменти у криворізького ЖФК «Кривбас» однієї з найхаризматичніших та найяскравіших легіонерок чемпіонату України - молдавської захисниці Думітріци Прісекарь.

29-річна гравчиня була з командою від самого початку її існування і навіть стала авторкою першого голу в історії ЖФК «Кривбас» в офіційних матчах.

Усього ж за 2 неповних сезони центральна захисниця 29 разів виходила на поле у червоно-білій футболці, зумівши відзначитись 3 голами.

Її внесок у розвиток клубу неоціненний, а рішення залишитися у команді навіть після повномаштабного вторгнення в Україну русні викликає захоплення духом справжнього атлета і воїна.

Але у футболі, як і у будь-якій іншій справі, час від часу треба шукати нові виклики задля прогресу та розвитку. Клуб та гравчиня прийняли рішення не продовжувти співпрацю, тож, до наступного сезону Прісекарь з ЖФК «Кривбас» не готуватиметься.

Бажаємо успіхів та наснаги у подальшій кар'єрі та щиро дякуємо за гру, Думі! Завжди будемо раді бачити тебе у Кривому Розі! Respect!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru