ЖФК "Кривбас" - "ЕМС-Поділля" 5:0

ЖФК "Кривбас" - "ЕМС-Поділля" 5:0}

Криворізький ЖФК «Кривбас» у 9 турі Вищої ліги чемпіонату України сьогодні в рамках домашнього матчу впевнено переграв вінницьке «ЕМС-Поділля».

Морозні -3, що зафіксував термометр перед початком поєдинку у Щасливому, не завадили підопічним Володимира Єфімако продемонструвати класний змістовний футбол і ще у першому таймі відгрузити у ворота суперниць три сухих м’ячі.

Чисельні небезпечні моменти нарешті у гол втілила точним ударом Ольга Басанська. На 20-й хвилині захисниця відгукнулась на закидання до штрафного майданчика, прийняла м’яч на груди і спокійно надіслала його повз воротарку «Поділля».

Після забитого голу тиск на ворота вінничанок лише посилився. Моменти виникали один за одним. У середині тайму підопічні Володимира Єфімако отримали право на пробиття пенальті: захисниця гостей збила на лівому куті воротарського майданчика Поліну Янчук, яка вже готова була розстрілювати ворота. 

Проте порушення правил від гравчині «ЕМС» лише відтермінувало гол на кілька секунд, адже Ольхова у цьому сезоні з «позначки» не хибить – 2:0. А ще за 4 хвилини привітання від партнерок приймала Діана Бєлякова, яка ударом головою втілила у гол подачу від Руслана Левченко. На перерву команди пішли за рахунку 3:0 на користь «Кривбасу».

У другому таймі картина на полі не змінилася: «Кривбас» тиснув і створював моменти, гості зосередили зусилля на тому, аби якомога менше пропустити у власні ворота. Тож, враховуючи тотальну перевагу господарок поля, два голи від Поліни Янчук та підсумкові 5:0 на табло, мабуть, влаштували усіх учасників матчу. 

У першому випадку 10-ка «Кривбасу» невідпорно пробила у кут із-за меж штрафного майданчику, а у другому – опинившись на побаченні з Темник, елегантно покотила м’яч поміж ніг голкіперці. 

5:0 - криворізька команда здобула важливу впевнену перемогу перед півфінальним двобоєм з «Ворсклою» у Кубку. Поєдинок 1/2 Кубку України-2021/22 відбудеться у Полтаві у вівторок, 22 листопада. Буде гаряче!  It`s Red Time!

18 листопада 2022 року. Чемпіонат України-2022/2023. Вища ліга. 9 тур. Село Щасливе, Київська область. Стадіон «Княжа-Арена». 12:00. -2 градуси.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - «ЕМС-Поділля» (Вінниця) - 5:0 (3:0)

Арбітриня: Крістіна Козорог (Київська область).

Асистентки арбітрині: Анастасія Резнік, Єлізавета Настусенко (обидві - Київська область).

Четвертий арбітр: Микола Шевель (Київська область).

Спостерігач арбітражу: Валерій Лисакевич (Харків).

Голи: Ольга Басанська, 20 (1:0). Леся Ольхова, з пенальті, 34 (2:0). Діана Бєлякова, 38 (3:0). Поліна Янчук, 74 (4:0). Поліна Янчук, 78 (5:0).

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): 12. Дар’я Келюшик (к) (31. Вікторія Петровець, 73), 99. Леся Ольхова, 20. Амарієль Сонкенг, 4. Руслана Левченко 3. (3. Думітріца Прісекарь, 62), 22. Ольга Басанська, 98. Даяна Семків (11. Анна Стєкольщикова, 62), 44. Ольга Бойченко, 7. Віолета Тян (6. Любов Мозга, 73), 8. Юлія Зубар (9. Олена Підгорна, 62), 88. Діана Бєлякова, 10. Поліна Янчук.

Запасні: 15. Анна Іванова, 33. Крістіне Алексанян.

Головний тренер: Володимир Єфімако.

«ЕМС-Поділля» (Вінниця): 1. Олександра Темник, 14. Олеся Носко, 4. Дар'я Борисюк, 9. Аліса Бордюг, 2. Юлія Левчук, 17. Наталія Чурікова (к), 18. Діана Боровська, 16. Єва Ізотова, 8. Діляра Бондарєва (19. Анастасія Дармороз, 90), 12. Софія Петросян, 6. Галина Сенькова (22. Анастасія Кучеренко, 70).

Запасні: 5. Анастасія Чорна, 7. Юліана Філатова, 13. Емма Горностай.

Головий тренер: Олександр Дуднік.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru