ЖФК "Кривбас" - "Кривбас" U-15 1:4

ЖФК "Кривбас" - "Кривбас" U-15 1:4}

ЖФК «Кривбас» у контрольному поєдинку поступився одноклубникам з молодіжної команди U-15.

Перші хвилини гри пройшли у рівній боротьбі. Відкрити рахунок дівчатам допомогли самі ж футболісти молодіжки: голкіпер взяв м'яча до рук після передачі від свого гравця, за що арбітр призначив вільний удар. Янчук швидко зорієнтувалася і покотила м'яча на Бойченко, яка спокійно переправила його у ворота - 1:0.

Проте з плином часу далася взнаки втома футболісток, адже команда Володимира Єфімако грала на тлі навантажень від інтенсивних тренувань, і перевагою поступово заволоділи хлопці.

На 28 хвилині Боднар, скориставшись подарунком від захисниць, опинився один на один з голкіперкою і вразив кут воріт. Ще через 4 хвилини нападник оформив дубль, зумівши переправити м'яча у ворота після подачі з кутового.

На старті другого тайму хлопцям вдалось розвинути успіх, втіливши свою перевагу у ще два голи: Боднар довів свій бомбардирський рахунок у цьому матчі до трьох голів, замкнувши простріл з правого флангу та ще одного точного удару завдав Костюк на 56 хвилині.

Після 60 хвилини у команді дівчат відбулось одразу кілька замін, що помітно освіжило гру. Мозга, Зубар, Стєкольщикова та Купцова додали швидкості в атаці та змогли створити кілька перспективних моментів попереду. Проте усі спроби вразити ворота бодай ще раз успіхом не увінчалися.

1:4 - гарний спаринг для команди Володимира Єфімако і чудовий досвід та навантаження для футболісток. Далі - більше! It`s Red Time.

18 лютого 2023 року. Контрольний матч. Кривий Ріг. Академія «Кривбас» (Гданцівка) (штучне поле). 11:00. +7 градусів.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - «Кривбас» U-15 (Кривий Ріг) - 1:4 (1:2)

Голи: Ольга Бойченко 13 (1:0). Матвій Боднар 24 (1:1). Матвій Боднар 28 (1:2). Матвій Боднар 48 (1:3). Артем Костюк 56 (1:4).

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): Дарʼя Келюшик (Олександра Кулик, 56) - Анна Іванова (новачок, 68), Амарієль Сонкенг, Думітріца Прісекарь (Леся Ольхова, 56), Ольга Басанська, Ірина Кочнєва (к) (Анна Стєкольщикова, 59), Даяна Семків, Ольга Бойченко (Любов Мозга, 59), Віолета Тян (Евеліна Купцова, 68), Діана Бєлякова (Юлія Зубар 59), Поліна Янчук.

Головний тренер: Володимир Єфімако.

«Кривбас» U-15 (Кривий Ріг) (стартовий склад): Артем Дударенко, Дмитро Вінніченко, Олександр Чернушкін, Микита Денічєв, Іван Кононихін, Захар Падерін, Владислав Байбузенко, Артем Костюк, Данило Ковтуненко, Вадим Карлаш, Матвій Боднар.

Запасні: Дмитро Акаскін, Михайло Музика, Давид Ткаченко, Давид Пономарьов, Назарій Горовий.

Старший тренер: Андрій Голуб.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru