ЖФК "Кривбас" - "Пантери": найдовший за тривалістю матч в історії чемпіонатів України

ЖФК "Кривбас" - "Пантери": найдовший за тривалістю матч в історії чемпіонатів України}

Друзі, а ми маємо цікавий рекорд!

Нинішній сезон взагалі є унікальним для України, адже вперше в історії чемпіонат проводиться під час повномасштабної війни. Саме тому через рашистські обстріли матчі усіх ліг замість відведених 105 хвилин подекуди тривають годинами.

Вперше зупинка футбольного поєдинку через повітряну тривогу сталася 22 серпня на поєдинку юнацьких команд одеського «Чорноморця» та рівненського «Вересу» у Києві. Тоді футболістам довелося чекати півгодини на поновлення гри.

У тому ж таки 1 турі стався і рекорд з тривалості матчу через цілих три повітряних тривоги. Ті події відбувалися вже на поєдинку дорослих команд «Руху» та «Металісту» у Львові. В результаті матч тривав 267 хвилин.

Свій рекорд з тривалості, пов'язаний з повітряною тривогою, має і Перша ліга. 16 вересня у поєдинку 4-го туру між «ЛНЗ» Черкаси та «Полтавою» арбітр тричі уводив команди в укриття. Таким чином, поєдинок тривав понад 3 години, майже 200 хвилин.

Проте абсолютний рекорд тривалості було зафіксовано у Кривому Розі. Нехай він і пов'язаний далеко з не найпозитивнішими подіями та цінність його у тому, що він вкотре демонструє незламність та нескореність наших людей!

Поєдинок 11 туру між жіночими командами «Кривбасу» та «Пантерами» став найдовшим за тривалістю в історії чемпіонатів України. Не встигли команди завершити розминку, як по усіх українських містах почала лунати сирена. Команди попрямували до укриття.

Гру було відкладено на 4 години та в підсумку вона тривала майже 6 з половиною годин або 345 хвилин!

Хочемо подякувати арбітрам, делегату матчу та, звичайно, тренерам і футболісткам, як нашим - так і команди-суперника, які проявили неабиякий характер, мужність та справжню любов до футболу! Ви круті! Respect!

Все буде Україна! Слава ЗСУ!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru