ЖФК "Кривбас" перебуває у Німеччині

ЖФК "Кривбас" перебуває у Німеччині}

Віцепрезидент криворізького «Кривбасу» Артем Гагарін у інтерв’ю Інтернет-виданню Tribuna.com розповів про подальші плани ЖФК «Кривбас». 24 лютого, коли російський агресор перетнув кордон України, наші дівчата повинні були вилетіти до Туреччини на збори. Війна застала команду у Кривому Розі.

- Наразі жіночий «Кривбас» майже у повному складі знаходиться у Німеччині. Ми досягли домовленості із ФК «Кельн». Вони нас прийняли до себе, за що їм велика подяка, надали для тренувань свою базу. Є необхідні умови для проживання, адаптації, є також допомога від місцевих волонтерів.

Уся європейська футбольна спільнота об’єдналася навколо України. Певно, небагато у Кельні раніше знали про ЖФК «Кривбас». Плануємо організувати товариські матчі за участю нашого клубу у Німеччині, аби на зібрані кошти допомагати нашій українській армії, нашим захисникам, нашим містам, - розповідає Артем Гагарін.

- Через війну в Україні наші дівчата призупинили тренування, але все одно були разом у безпечному місці у Кривому Розі. Керівництво ФК «Кривбас» не припиняло пошуків варіантів вивезення футболісток та тренерського штабу за кордон. Допомогти нашій команді, дати безпечний дах над головою та базу для тренувань погодилися представники німецького ФК «Кельн» та німецькі волонтери, - розповідає Олена Ткачук, прес-аташе ЖФК «Кривбас».

Футбольний клуб «Кривбас» безмежно вдячний ФК «Кельн» за надану можливість зберегти команду під час війни Росії проти України.

Віримо в ЗСУ! Віримо в Україну! Слава Україні! Слава нації!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru