ЖФК "Кривбас" приєднався до акції зі збору коштів на підтримку жінок у ЗСУ

ЖФК "Кривбас" приєднався до акції зі збору коштів на підтримку жінок у ЗСУ}

Мережа мультимаркетів «Аврора» разом з ГО «Землячки» відкрили збір на 6 мільйонів гривень для пошиття жіночої військової форми.

Лозунг акції -  «Даруй тепло, даруючи свято», основною метою якої є збір 6 млн гривень для громадської організації «Землячки» на пошиття жіночої  зимової військової форми для захисниць  на фронті. Амбасадором акції виступає українська співачка Оля Полякова.

Наразі, є складнощі з забезпеченням жіночою військовою формою з декількох причин, основні: велика кількість жінок, які вступили до лав ЗСУ добровільно з початку повномасштабного вторгнення, відсутність жіночої військової форми, як такої. Отримуючи дуже багато запитів від захисниць, ГО «Землячки» запустили пошиття форми та відправляють її безкоштовно всім жінкам-військовим на передовій, які роблять запити через Інстаграм організації.

Важливою складовою процесу пошиття є те, що виробництво знаходиться в Україні, що допомагає зберегти високу якість продукції, та підтримує українське підприємництво.

Також ця акція порушує важливе питання – святкувати чи не святкувати різдвяні свята під час війни? Скажу вам чесно, піклуватися проподарунки та вітання рідних – це нормально. Це зберігає в нас людяність, допомагає вистояти та боротися далі», - співачка Оля Полякова.

Благодійну ініціативу інформаційно підтримує жіночий футбольний клуб «Кривбас» і закликає усіх футбольних уболівальників долучитися до збору для наших захисниць.

Взяти участь в акції можна, придбавши в «Аврорі» будь-які новорічні товари: гірлянди, кульки, дощик, різноманітні аксесуари. Десять відсотків від кожної покупки будуть перераховані до ГО «Землячки» та спрямовані на пошиття зимової форми для жінок-військових.

Також долучитись до доброї справи можна задонативши на банку Монобанку ГО «Землячки» тут. Зібрана сума буде оновлюватись кожен день, відслідкувати прогрес можна на сайті збору.

Підтримати збір можна інформаційно в соціальний мережах, написавши пост чи зробивши сторіз з хештегом #даруйтепло.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru