ЖФК "Кривбас" у фокусі: Келюшик, Кочнєва, Стєкольщикова

ЖФК "Кривбас" у фокусі: Келюшик, Кочнєва, Стєкольщикова}

Продовжуємо ближче знайомити вас з футболістками, які у наступному сезоні захищатимуть кольори криворізького ЖФК «Кривбас». Сьогодні у нашому фокусі голкіперка Дар'я Келюшик, та півзахисниці Ірина Кочнєва й Анна Стєкольщикова.

Дар'я Келюшик - одна з головних лідерок ЖФК «Кривбас»! Харизматична, впевнена в собі, врівноважена та в той же час неймовірно енергійна. Вона заряджає партнерів по команді своїм бажанням і спрагою до перемог.

Швидка, відмінно грає ногами та демонструє фантастичну реакцію у рамці воріт... У свої 19 років Келюшик вже входить до розширеного списку національної жіночої збірної України.

А ось хто не новачок у збірній, так це Ірина Кочнєва - найбільш креативна та розумна гравчиня центру поля «Кривбасу». Іра має 16 матчів за головну команду країни та багатий досвід гри в Лізі чемпіонів у складі харьківського «Житлобуда-1».

Вона не лише асистує партнерам по команді, але й добре вміє сама завершувати атаки результативними ударами. У минулому сезоні вона відмітилась 4 забитими голами, а вже у новому на неї покладені великі надії, як на гравчиню, що стане однією з тих, хто приведе «Кривбас» до омріяних результатів.

Анна Стєкольщикова – чіпка та непоступлива гравчиня, до чеснот якої, без сумніву можна додати ще й неабиякий досвід виступів на високому рівні. Стєкольщикова добре грає головою, що є важливим бонусом для опорної півзахисниці.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru