ЖФК "Кривбас" у фокусі: Левченко, Бєлякова, Кулик

ЖФК "Кривбас" у фокусі: Левченко, Бєлякова, Кулик}

Напередодні старту нового сезону ми продовжуємо не лише презентувати новачків, але й ближче знайомити вас з тими, хто залишився в команді і продовжить виступи у червоно-білій футболці.

Наші сьогоднішні героїні: голкіперка Олександра Кулик, захисниця Руслана Левченко та нападниця Діана Бєлякова.

Олександра відіграла усього лише 1 поєдинок у попередньому чемпіонаті та сповнена рішучості цьогоріч нав’язати серйозну боротьбу за місце в основному складі Дар’ї Келюшик. Вона по повній віддається на тренуваннях, демонструє впевнену гру ногами й відмінну реакцію.

Руслана Левченко ж була однією з ключових виконавиць у тактичних побудовах Аліни Стеценко, відігравши зі стартових хвилин у 16 матчах та навіть змогла відзначитись забитим голом у воротах «Атексу» у 3 турі. Левченко - розумна, фактурна, а, головне, надійна та стабільна гравчиня, яка, без сумніву, є топ-футболісткою на своїй позиції на лише у «Кривбасі», а й у збірній U-19.

Бєлякова Діана - ще одна наша збірниця U19. Головною зброєю перспективної нападниці є її швидкість. Окрім цього тренери відзначають її потужний удар з правої ноги і налаштованість на боротьбу.

Дівчата з нетерпінням очікують старту турніру. Вони такі різні, але усіх їх об’єднують високі амбіції та любов до футболу.

А як ви вважаєте, чи зможуть наші сьогоднішні героїні завоювати цього року трофей?

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru